אני חולקת על חלק מהבנות כאן. תינוק בגיל הזה ממממששש לא צריך לאכול בלילה!!
בתור אחת שסבלה עם ליאמי מבעיות שינה עד גיל חצי שנה ובדיוק מאותה סיבה (מוצץ) אני יכולה לייעץ לך:
1. תניחי במיטה בפינה קבועה 2-3 מוצצים נוספים וכל ערב לפני השינה תגידי לה- הנה, יש לך כאן מוצץ ואת יכולה לקחת לבד..חיבוק ונשיקה ולהשכיב אותה, לומר לילה טוב ולצאת ישר מהחדר!!
2. אם היא מתעוררת, אל תתני לה מוצץ! תגשי אליה, תלטפי אותה (במיטה) ותגידי שששששש...וצאי.
3. אם כשיצאת היא ממשיכה לבכות, תכנסי, תרימי אותה ותחבקי אותה רק עד שנרגעת (דקה-שתיים, לא לחכות שהיא נירדמת עלייך) ולהוריד אותה..
אלה השלבים.
בהתחלה סביר להניח שתצטרכי לעשות את זה הרבה, אבל לאט לאט תראי איך כמות ההתעוררויות יורדת. אין מה לעשות, זו עבודה קשה אבל רק של כמה ימים וזה יעבוד!! ליאם היה מתעורר כל רבע שעה בלילה!! ועכשיו (טפו טפו טפו) ישן לילה שלם.
זה מצריך הרבה כוחות ממך, אבל הקטע הכי הכי חשוב הוא עקביות. אם את חושבת שלא תעמדי בזה, אז תוותרי על התהליך מראש, אחרת זה סתם ישגע את הילדה והיא לא תבין מה רוצים ממנה..פעם מאכילים אותה, פעם מרימים אותה, פעם נותנים לה מוצץ ופעם לא..היא לא תבין.
את מראש צריכה להכין את עצמך לכמה ימים קשים.
יש עוד הרבה דברים חשובים כמו שיגרת שינה וכו', אבל אני לא יכולה לחפור כאן, אז אם את זקוקה לעזרתי כתבי לי למייל-
[email protected]ואתן לך את מספר הטלפון שלי.
בהצלחה!