טרמפיסט - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

14 תגובות
עמוד 1
  • תבדקי את הטרמפיסט בחנות עם העגלה שיש לכם.
    הטרמפיסט שאנחנו קנינו הוא צר מדי, אז קשה ללכת עם העגלה כי הרגליים נתקעות בו.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • יש לי כזה:
    http://www.toyland.co.il/detail.tmpl?sku=Lascal_Buggy_Maxi

מאוד מרוצה
    You're my heart, you're my soul

• אנחנו קנינו ממש שקורן נולד ( ב-250 ש"ח ) לא זוכרת את שם החברה
    אבל לא הייתי מרוצה בכלל.
    הרגשתי שזה לא נוח לילדה ומאוד מהר ויתרנו.

• יעל, קלי, מורן, תודה
  • זה מה שיש לי:
    http://www.mamy.co.il/mamyshops/product.aspx?IDP=6797

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • תודה יעל
  • דווקא לנו יש את אותו טרמפיסט והוא מעולה
  • נגה, יונתן מרוצה ממנו מאוד, אבל לי זה נתקע ברגליים...

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אני בזמנו רציתי לקנות אבל הוא לא התאים לסוג העגלה שלי אז עדיף שתגיעי לחנות עם העגלה כדי להתקין אותוט ולוודא שזה אכן מתאים.
    מעבר לזה.... לא נראה לי שזה רלוונטי כל כך
  • לדעתי לינוי שלך ממש גדולה לדברים האלו
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אורטל, על הגב?
  • הגדול שלי היה בן שנה וחצי כשהקטן נולד. אם הייתי הולכת עם שניהם והוא היה מתעייף, הייתי משכיבה את העגלה, הגדול מאחורה מפסק רגליים והקטן שוכב (כמו הדוסים)
    צריך להיזהר ולהוציא את מי שמאחורה קודם כי אז העגלה נופלת אחורה...לא מומלץ אבל זה מה יש
    גם עכשיו לפעמים הם יושבים יחד אחד אחרי השני כשהם ממש עייפים וצריך ללכת (מאולם ארועים לחניה)
  • גל פשוט הולכת לידי ודניאלי בעגלה/ על הידיים שלי
  • אני לא ניידת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה