איזה סופש.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עברה עלי שבת קשה:
    לא רק שכל השבוע ירין רצה רק אבא ואבא ואבא
    אלא שזה כבר נהיה לכי מפה ודי ותעזבי אותי ועצבים לא נורמלים איך שהוא רואה אותי , ומוציא לי לשון וצוחק לי בפרצוף !
    אני יודעת , זה ילד בן 3 אבל אחרי שהוא כבר שם עלי פס ומתחצף נפגעתי עד עמקי נשמתי , וכל הסופש פשוט לא התקרבתי אליו . למה לי להתקרב למישהו שפוגע בי ?
    כל הסופש לא האכלתי לא קילחתי לא טיילתי איתו לא דיברתי לא כלום . וזה לא שהוא הרגיש בחסרוני - היה לו את האבא שלו!
    ולי היה את הכאב לב שלי !
    אפילו הוא יצא לים עם אבא שלו ולא רציתי להצטרף אליהם !
    גם על אבא שלו חטפתי עצבים ביום שישי . מעניין פשוט של האם נלך לטייל בקניון או בשמש, זה נהיה ריב של - למה אני תמיד צריכה לוותר , ומה פתאום ? את מוותרת ?אני כל הזמן מוותר!
    כל השבת !
    הבוקר יש לנו חיסונים , לאוריאני , שדרך אגב , זה השם שלה ושיתפוצץ העולם , אז רק תחזיקו לנו אצבעות שיעבור קל ובלי תופעות לוואי .
11 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שרוב התחושה שלך נובעת מחוסר שינה (שגם לצערי אני מרגישה אותו) כשהתקופה תסתדר בע"ה גם זה יסתדר.

אין מה להעלב מילד בן 3. אז הוא רוצה את אבא שלו, אז מה? הוא רואה שאת כל הזמן עם אחותו הקטנה - מותר לו להגיב ככה.

ולגבי הריב ביום שישי - באמת נגמרו הנושאים לריב? אם תלכו לטייל בקניון או בשמש?

יעל, אמא של 2 אפרוחים

• ברור שאפשר להבין - אבל את צריכה לקחת את הדברים יותר בקלות (אני יודעת שקל להגיד...)

• יקירתי קבלי קודם כל מיליוני

• נכון קל לנו להגיד אל תעלבי אבל זה מעליב
  • יש גם ימים כאלה... איך ירין מרגיש? הוא עדיין צריך להישאר בבית?
    בהצלחה בחיסון
  • אני דווקא מבינה את העלבון שלך
  • אוי..... נשמע שעברה עלייך באמת שבת קשה
  • הי .. חזרתי..
    אז היפה שלי חטפה שני חיסונים כואבים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה