התייעצות - בבקשה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני שואלת כי בהריון הקודם זה לא קרה לי.
    הרי קיבלתי תשובה חיובית ביום שבת בבדיקה בייתית שאני בהריון.
    אבל.... כל פעם שאני בשירותים ועושה NO 2 יוצא לי דימום כמה טיפות אדומות 5-10 טיפות ולפעמים מלוות בהפרשות צמיגיות אדומות (כמו נזלת אדומה סליחה על התיאור)

מה זה יכול להיות? למה הדימום ממשיך ורק במאמץ?

אני דואגת - יש לכן עצה?

תודה וסליחה שוב על התיאורים
5 תגובות
עמוד 1
  • יתכן וזה..טחורים....יש דימום קל בטחפות...במאמץ...
    וזה קורה...ונפוץ...
    לגבי שאר הדימום הנוזלי יותר..זה גם דיי שכחי בתחילת הריון..
    אך תמיד עדיף להתייעץ עם רופא
    בהצלחה
  • זה לא טחורים כי:
    1. לא כואב לי שם... בישבן
    2. הדימום מגיע מחור אחר של הנרתיק

• אוריאל, למי את מחכה ללכת לרופא???
  • בוקר טוב מתוקה.
    מה שאת מתארת יכול להישמע כמו תחילת הריון טבעי ונפלא. ישנם הריונות שמתחילים בדימומים.
    אבל אף אחת מאיתנו אינה מחליפה רופא ובשביל השקט הנפשי שלך גשי היום לרופא ובצעי בדיקה.
    בהצלחה ותדווחי מה קורה.
  • הייתי אצל הרופא אתמול. הוא אמר לי ששבוע 5 מוקדם מידי לראות משהו. עשינו בדיקה US וראינו רק רירית עבה במיוחד בלי כלום - כלומר - זה באמת מוקדם מידי.
    הוא נתן לי 2 הפניות לבדיקות דם. אחת עשיתי היום. אם התשובה מעל 1000 לחזור ל US ואם מתחת אז ביום רביעי אני עושה עוד בדיקת דם.
    זה שלא ראו כלום הוא טוען שזה עוד ממש אבל ממש מוקדם לראות משהו אבל זה שהרירית מאוד עבה זה אומר שלא היה מחזור וזה לדעתי סימן טוב.
    היום בערב התשובות לבדיקת הדם.
    תחזיקו לי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה