סופ"ש הכי גרוע בחיי..... סליחה קצת ארוך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לספר ולעדכן אך עבר לי הסופ"ש האחרון עברו 12 יום אחרי ההזרעה ה-5!
    ביום חמישי שכל כך פחדתי ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי האם לקבוע תור לבדיקות דם?
    הלב לא שלם אם ההחלטה, אולי לחכות שזה יאחר לבד?!
    וכן קבעתי תור להיום בבוקר ,ואבל לא עם לב שלם כי שוב פחדתי מזה אולי מוקדם מידי מלדעת מה קורה , אבל מצד השני המדקר הסיני שלי אמר שהוא חייב לדעת ביום א' בערב את התשובה, ועדיין לא רציתי להיבדק, פחדתי מעין הרע, אבל הייתי לי תחושה שהכל יהיה בסדר המדקר אמר וחזר כל הזמן יש לך דופק טוב ונראה שכל תקין אני ישר חייה בעולם מושלם משלי, אני גם עושה רייקי והבחורה אמרה לי שאני "מוכנה להיקלט" ושוב אני חייה בעולם מושלם משלי.
    גם במהלך שבוע שעבר הרגשתי שיש נוכחות בבטן התחתונה וכאבי חזה אבל הכחשתי הכל זה סתם ככה מתחיל הריון אמרתי לעצמי...
    ביום חמישי נסעתי לחברה מהעבודה לעשות הפרשת חלה וכל הדרך אמרתי לעצמי וצעקתי באוטו אני בהריון והכל יהיה מושלם ויפה...כמובן תיכננתי איך אני מספר לבעלי על "ההודעה" ואיך אני לוקחת אותו למסעדה.....
    אבל תמיד החלומות כל כך מהר מתנפצים, אותו הערב שאני אצל החברה אני נכנסתי לשירותים לעשות פיפי ומה גיליתי שהמכשפה האדומה כאן!
    אוווווףףףףףףף............ אני לי כח יותר
    כמובן הבכי אבל האיפוק אני לא בבית .חברה שלי לא הבינה מה קורה וסיפרתי לה והיא תמכה בי
    עלק
    לא נורא זה יגיע יש לה 4 ילדים היא מספרת לי שהיא מכירה משהיא רק אחרי 12 שנים הם יביאו ילדים, היא אומרת לי את עוד צעירה כל החיים שלך עוד לפנייך!
    סיימנו את החלות ישר נסעתי הביתה למיטה ולכרית ....
    נשארתי במיטה כל הסופ"ש רבתי עם בעלי, הוא ממש לא מבין מה עובר אלי וגם אם אני רוצה להסביר הדמעות לבד יוצאות, חיבוק שכל כך רציתי מאימי לא קיבלתי כי כבר שבוע אני לא מדברת איתה!
    אני רוצה לברוח מכולם וגם מעצמי....
    כל הערב אתמול אני שואלת את עצמי האם אני מצב שיהיה לי בכלל ילדים?
    אני אישה טובה, נחמדה, נותנת הכל מכל הלב, שתמיד עוזרת.
    אבל למה
    איך ממשיכים העלה מה עושים

8 תגובות
עמוד 1
  • אוי מאמי זה קשה אני מבינה אותך
    גם אני קיבלתי שלילי ביום חמישי (אצלי זו הזרעה רביעית נראה לי... הפסקתי לספור תאמיני או לא). מרוב ייאוש אפילו לא פרסמתי כאן עידכון כמו תמיד
    אל תכעסי על חברה שלך, מי שלא עבר את זה לא יודע על מה הוא מדבר... היא ניסתה לתמוך בך, כנראה לא בדיוק בדרך שרצית.
    אין מה לעשות עכשיו, רק לנסות להתאושש ולהמשיך הלאה, אני תמיד מזכירה לעצמי שהרפואה של היום נותנת פתרון כמעט לכולם, ורוב הזוגות בסופו של דבר מצליחים.
    זה רק עניין של זמן עד שב"ה תצליחו, את צריכה להתמיד, להאמין וזה יבוא.
    ודרך אגב זה מעולה שאת משלבת טיפול אלטרנטיבי, זה מאד מאזן ומרגיע.
    בהצלחה מאמי
  • היי מותק!!!
    אני כול כך מבינה אותך אני לאחר 3 הזרעות כפולות ו10 הפריות שלא הצליחו!!!!!
    וכולם אומרים אסור להתייאש זה רק עיניין של זמן ....
    בסדר אני מבינה שהם רוצים לעודד כי הם לא באמת מבינים את הכאב והאמת
    שאין להם גם כול כך מה לעשות
    מותר לך לבכות מותר להתפרק אבל אנחנו חייבות לאגור כוחות לא להפסיק להתפלל
    ולא להתייאש כי אנחנו כול כך רוצות את זה .
    תתפללי לבורא עולם ועם הדמעות שלך תבקשי ממנו שיזכה אותך בזרע בר קיימא
    בריא ושלם אני בטוחה שהוא ישמע אותך " אלוקים לא משיב ריקם דימעותייה של בת מלך..."
    אנחנו הבנות שלא הוא שומע אותנו והוא גם יביא לנו בע"ה .
    השאלה איזה דרך כול אחת צריכה לעבור....
    אל תתיאשי קבלי אלפייאני וכול הבנות כאן כול כך מבינות אותך .
    אנחנו פה בשבילך ...
    ואני חושבת שכדאי שתדברי עם בעלך ותסבירי לו מה עובר עלייך בזמן הטיפול , עם כול ההורמונים והמצבי רוח ממש לפרטי פרטים ואני מקווה שהוא יבין...
    סליחה על החפירות...
    בהצלחה בובה תעדכני בע"ה בבשורות טובות !!!
  • תודה רבה רעיה, תודה על התמיכה ועל העידוד.
    כן אתמול בערב בעלי הכריח אותי לצאת, ויצאנו להליכה ארוכה ואח"כ למסעדה לחגוג באיחור את יום הנישואין שהיה 3/1 { האיחור בגלל שהוא היה במילואים}.
    ודיברנו הסברתי לו את הצד שלי והוא הסביר לי את הצד שלו,
    עכשיו קבענו שאנחנו יוצאים לחופשה קצרה בארץ רק שנינו כדי לחדש את המערכת היחסים המינית!!!!! כי נמאס לי להיות רובוט

שוב אני ממש שמחה על העידוד ועל הכתף התומכת אני

תודה
  • היי גילי,
    אני הכי מבינה אותך בעולם, כל פעם זה קשה וזה לא משנה האם מדובר בהזרעה הראשון או ההפריה החמישית... וגם אין מה לעשות עם התחושה שאף אחד לא ממש מבין אותנו ולא ממש יכול לעודד.
    לפני כמה זמן חברה ממש טובה שלי אמרה לי שהיא כבר לא יודעת מה להגיד לי חוץ מלהקשיב לקיטורים שלי... כי כבר אין לה מילות עידוד והיא מרגישה שזה ריק מתוכן היא היא לא באמת מסוגלת להבין מה עובר עליי... תאמיני לי זה עשה לי הכי טוב.
    תנוחי תתחזרי ותזכרי שאנחנו כאן ואנחנו באמת מבינות...
    אם אפשר לשאול למה אתם לא עוברים לIVF?
  • אני שמחה לשמוע
    תעשו חיים...

• רק עכשיו ראיתי את ההודעה..
    אני שמחה שדיברתם ושאתם משקיעים זמן בזוגיות, זה כל כך חשוב
  • תודה רבה על העידוד
    הרופא בפעם הקודמת אמר שזה השלב הבא, האם יש הבדל בין מבחנה לבין הפרייה?
    אבל אני כרגע הפסקה מהכל, אני כרגע חייה את החיים שלי ומשקמת אותם.
  • היי גילי,

קודם כל תנוחי ותהני מהזמן איכות עם בעלך
    לגבי טיפולי IVF אני לא רופא ולא מומחים ההסבר פה הוא מניסיון אישיי,מדובר בהפריה או הפריית מבחנה בשפת העם, יש כמה פרוטוקולים של טיפול הרופא שלך יתאים לך את הרלונטי אלייך ולבעיה שלכם. בכללי את מזריקה הורמונים או מלפני המחזור או מתחילת המחזור תלוי אם פרוטוקול ארוך או קצר. הורמונים שמונעים ביוץ ומגדלים זקיקים, כשבועיים אחרי היום הראשון של המחזור את עוברת שאיבת ביציות ובעלך נותן זרע, הזרע עובר השבחה ואז מכניסים את הביציות והזרע במעבדה יחד לצלחת ונותנים להם לעשות את העבודה יש שיטה נוספת בה מזריקים זרעון בודד לתוך ביצית שוב תלוי בנתונים שלכם זה נקרא ICSI . אחרי שהביציות מופרות מחזירים לך אחרי כשלושה ימים עוברים (כמה מחזירים זה תלוי בגיל שלך ובאיכות העוברים) ואז את לוקחת תמיכה וממתינה עד הבדיקת דם שמבשרת לך שאת בהריון
    אם יש לך עוד שאלות אל תתבישי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה