הפלה בשבוע 21 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי..
    עברתי גרידה בשבוע 21 עקב איתור מום בעובר.
    יש לי כמה שאלות...
    עברתי את ההפלה ביום ראשון שעבר ה 16.01.11לאחר ההפלה דיממתי ממש ושמו לי באינפוזיה איזשהו נוזל שגורם לכיווץ הרחם ומאז לא דיממתי כלל!!! הלכתי לרופא הנשים שלי והוא אמר כי הרחם נקייה ואין מה לדאוג.
    ביום שישי בבוקר החל שוב דימום. הייתכן כי זה מחזור? הלא הרופא אמר /שהרחם נקי.. אז מהיכן מגיע הדם?
    עוד שאלה... לאחר ההפלה מתי ניתן להתחיל לקיים יחסי מין?
    ומתי ניתן לנסות להרות בשנית?
    שאלה אחרונה.. אם אותר מום בעובר (50 אחוז מוזאיקה) מה הסיכוי להריון כזה שוב?
    באהבה...

בולי בלבולי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,

אין מדובר במחזור, משום שלא עבר מספיק זמן, סביר להניח כי זהו עדיים דימום שנותר לאחר הפסקת ההריון. במידה ומדובר בדימום חזק או שאינו פוסק תוך שבועיים-שלושה, רצוי לחזור ולהבדק אצל הרופא שלך.
    ניתן לקיים יחסי מין ברגע שאת מרגישה טוב.
    מומלץ לחכות כחודשיים-שלושה לפני הריון נוסף.

לגבי סיכויי החזרה, הרי שהתשובה לכך תלויה בפרמטרים רבים - איזו מוזאיקה ?, האם מישהו מכם נשא או לא ? ממליץ לפנות לייעוץ גנטי טרם ההריון הבא, על מנת להתכונן בהתאם.

בברכה,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה