שאלה חשובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם
    מאז שהתחתנו לפני שבעה חודשים אנחנו מנסים לכנס להריון אך זה לא נקלט
    נסיתי כל השיטות אני יודעת שזה עצוב אבל מה לעשות .
    לפני שבוע הייתי אצל חברה שלי היא לפני חודשיים התחתנה אך כבר הלכה לרופאת נשים והיא אמרה לה שאין שום שיטה לכנס להריון העיקר שלא תחשבי על זה רק תדעי את ימי הביוץ ואז תנסי מהיום השנים עשר של המחזור כולל יום המחזור אך תנסי יום כן יום לא .
    אך היא אומרת לה שתעשה את זה מתוך חוויה וכיף ולא לחשוב על הריון .
    איך אפשר לעשות את זה מבלי לחשוב על הריון הרי אנחנו עושים את זה מתוך כוונה לכנס להריון אנו עושים את זה רק כי בימים אלה יש ביוץ או כי זו עבודה שצריך לבצע יום כן ויום לא אז זה הופך להיות רותין כאילו שעושים עבודה לא שזה מתחשק לנו אז אנו כל הזמן חושבים על הריון ?
    חברה שניה אמרה לי שאחרי שנתיים מחתונה היא נכנסה להריון והרופא אמר לה שזה דבר פסיכולוגי כי כל הזמן היא ישנה עם בעלה רק למטרת ההריון אז ברגע שהיא הפסיקה לחשוב על הריון אז זה נקלט .
    לא יודעת למי להאמין הכל נהיה אבוד מבחינתי מתי שזה יגיע יגיע אני לא חושבת אפילו לפנות למעקב רופא .
    לא יודעת מתי הביוץ ולא רוצה לדעת מתי שמתחשק לי אני אעשה אני לא רוצה לחיות את חיי רק בחשיבה על ילדים זה נורא מכאיב .
    שאלתי היא איך לא לחשוב על ילדים אם אנו עושים את זה בשביל לכנס להריון ?
5 תגובות
עמוד 1
  • אני ממש לא יודעת מה לענות לך... זה בלתי אפשרי.
    אני יודעת שבהריון הראשון שלי ניסנו להיכנס בלי חישובים או בדיקות ביוץ ולא הלך. רק אחרי שבדקתי ביוץ נכנסתי להריון ... גם הפעם קרה לי אותו הדבר.
    בהצלחה וקבלי ממני המון
  • בהרבה מקרים זה כן פסיכולוגי! אנחנו ניסינו 5 שנים ללא הצלחה!החלטנו לאמץ ילד והבאתי כבר מסמכים והתחלנו למלא אותם ,הפסקתי גם טיפולים באותה תקופה כי נמאס לי! ומה את חושבת? נכון, באותו חודש גיליתי שאני בהריון משיטה הכי ספונטנית שיכולה להיות
  • קודם כל, אני חייבת להגיד כל הכבוד על המחשבה המתמדת על ילדים.
    תאמיני לי רק בזכות זה את נקלטת בקרוב 555 אמן.
    אני רוצה להגיד לך מאמי, שאני מזה מבינה אותך.
    כמו שסיפרתי פה הרבה, אני נשואה שנה ו-4 חודשים וברוך ה' נקלטתי.
    שנה ו-4 חודשים של צפייה, תפילות, לחץ, דמעות ומה לא.
    ואחרי שכל החברות שלי כבר ילדו.
    עד שאמרתי עצוררררר
    להיות הורים זה לשמוע - אבא, אמא...
    ותחושה נפלאה זורמת לה פנימה.
    להיות הורים זה משרה מלאה, בלי שביתות,
    בלי תוספות שכר.
    זה שהחום לא יורד הלב נצבט ונשבר.
    להיות הורים זה להתחיל ילדות שנייה עם בובות, פילים
    ודובים מקסימים.
    זה תמיד לקוות שהלילה, נוני לא ירטיב.
    לדעת, ששלנו הכי טוב מכככולם
    ולאהוב את הקטנטנים שלנו הכי בעולם :-)

• מה אני אגיד לך...העליתי שאלה דומה לזו לפני כמה ימים...
    גם לי יש את הבעיה שאני כל הזמן חושבת על זה
    למרות שאני ממש עובדת על עצמי להרגע ולקחת באיזי...כן להנות ממה שיש כרגע

אצלנו נכנסתי להריון על הפעם הראשונה שהחלטנו להרחיב את המשפחה...אבל ההריון נפל בשבוע 5 לצערי
    מאז אנחנו מנסים כבר 8 חודשים...אם כל כמה שחשבתי שזה ילך מהר אחרי הפלה , טעיתי ובגדול...

אבל מה אפשר לעשות, מרימים את הראש מקווים ומאמינים לטוב, ובסוף זה מגיע לכולם

אגב אני כן חושבת שיש חשיבות שתדעי מתי הביוץ, אולי תנסי לחשב את הביוץ לפי הימים של המחזור, או לפי הפרשות, כי בלי לדעת מתי הביוץ זה די בעייתי להיכנס להריון, ברור שיש פוקסים אבל אני באופן אישי לא הייתי בונה על זה...

פשוט להרגע עד כמה שאפשר, לחשוב חיובי, ולהאמין שגם הרגע שלך יגיע...גם אם כרגע את לא רואה את הרגע הזה מגיע...

מצחיק איך אני טובה בלעודד אחרים...שאני נמצאת באותה בעיה כמוך בדיוק!...

הלוואי שכולנו נזכה לבשורות הכי טובות שיש בקרוב מאוד
  • שלום לך יקרה.
    אני יכולה לשמוע את הלחץ מתוך המילים שלך.
    אני רוצה להגיד לך שבשנה הראשונה לנישואים עוברים הרבה משברים ולחצים של הסתגלות חדשה למסגרת החיים המשותפת וחלבל שאת מכניסה עוד לחץ למשוואה.
    את צעירה ועדיין אינך נשואה שנה.
    תנשמי עמוק, צאו לאיזה צימר עם מסאז'ים מפנקים ומי יודע אולי שם...
    מציעה לך בכל מקרה לקנות ערכת ביוצית ולנסות מהיום ה11 למחזור ולא להפסיק.(אני גילית שאני מבייצת ביום ה24-25 למחזור!!! ורק כאשר גיליתי את זה נכנסתי להריון בחודש הרביעי לניסיונות.
    בלי הבדיקה אולי הייתי מנסה עוד כמה חודשים.
    בהצלחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה