היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רשמתי את בני לגן עירייה באינטרנט (גן טרום חובה) אני לא כ"כ הבנתי מה אני צריכה לשלוח במעטפה You're my heart, you're my soul
8 תגובות
עמוד 1
הם לא כתבו כלום על חוזה שכירות. מה שחשוב זה שהכתובת בת"ז מעודכנת.
למה לא לשלוח בפקס? אצלינו שולחים בפקס.
סביר להניח שאפשר אצלנו גם בפקס אבל הוראת קבע מוחתמת ע"י הבנק צריך נכון? You're my heart, you're my soul
כן. את צריכה לשלוח הוראת קבע חתומה ע"י הבנק, ואין צורך בחוזה שכירות אם הכתובת המעודכנת היא המופיעה בספח הת.ז. את צריכה גם לשלוח אישור על תשלום דמי הרשמה (אצלנו לפחות ביקשו)
ההוראות על גבי טופס הרישום בהחלט מתסבכת "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אם רשמת דרך האינטרנט זה כולל גם פרטי כרטיס אשראי, לא? ההרשמה באינטרנט מספקת אלא אם כן אתם זכאים להנחות.
צלמי ת.ז +ספח בו רשוםמים הילדים, הוראת קבע להחתים את הבנק ולפי מה שאני יודעת המשרד צריך מקור חתום.
אצלנו לא היה צריך לשלוח שום דבר חזרה במעטפה. את המקדמה משלמים באתר, בכרטיס אשראי. גם את התשלומים החודשיים עושים בהוראת קבע בכרטיס אשראי, לא צריך להחתים את הבנק. הכל דרך האינטרנט.