היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בננות, המחזור האחרון שלי היה ב16.12 מה שאומר שהוא מאחר ב 40 ימים! לפני כחצי שעה עשיתי בדיקה בייתית ויצא רק פס אחד. ניערתי אותו, הסתכלתי ממש קרוב ושום דבר... רק פס אחד. באאססההה...
8 תגובות
עמוד 1
אורך מחזור יכול להגיע עד 45 יום... בכל מקרה חכי עוד מס ימים..קני בדיקה חדשה (דירקט או פרופשינל) ועשי בדיקה בשתן הראשון של הבוקר!! בהצלחההההההההה
תודה שיר.... הייתי אצל הרופא שלי שבוע שעבר, בונים לי פרופיל של מאחרת סדרתית:-) איכשהו אני חייבת לדעת מתי הביוץ, לא? לא נורא, נחכה בסבלנות
לא, לא נורא בכלל...תהיי רגועה והמחזור יגיע! באחריות!
בוקר טוב לך יקרה. גם אצלי הביוץ אחר בטירוף ובגלל זה לא הצלחתי להיקלט בארבעה חודשים הראשונים. אני מודה שבעזרת הביוצית שהראתה ביוץ ביום ה34-5 למחזור הבנתי שעליי לקיים יחסים אחרת הייתי מפספסת בענק! מאחלת לך המון בהצלחה ומי ייתן ותיקלט בחודש הבא.
גם כשאני עשיתי בדיקה בערב יצא רק פס אחד! תנסי לעשות אותה עם השתן הראשון של הבוקר - אז הבדיקה הכי אמיתית. אל תאמיני למה שרושמים על הקופסא.
בהצלחה
תודה על התגובות המחממות... אני עדיין מחכה לו... אנחנו באיזי... מתי שיגיע, יגיע... אבל אי אפשר שלא לחשוב שאולי, רק אולי הוא לא יגיע ועדיין יש סיכוי לחיובי...
מחזיקה לך אצבעות שבכל זאת יש סיכוי להריון אולי תעשי בדיקת דם?
המחזור עדיין לא הגיע. אני אחכה ליום ראשון ואם לא יהיה שינוי אעשה בדיקת דם.
בנתיים לא תאמינו, אתמול בערב נתפס לי הגב התחתון ואני מרותקת למיטה. קיבלתי מהאורטופד 5 ימים להשאר בבית... אמאלה.... :-)