סליחה כן אבל אצלנו ברישום לערייה עובדות ממש סתומות שלא בא להם לענות ולעבוד..ממש עושות טובה
לפני שבועיים נסיתי להרשם דרך האתר והיה רשום שם כתובת של ההורים שלי למרות שבת.ז רשום הכתובת המעוכנת הלכתי לשם לאחר שאני מנסה להתקשר במשך שבוע ואף אחד לא עונה..צילמו את הספח אני חוזרת הביתה בודקת עמ"נ לרשום--כאילו לא עשו כלום לא השתנה....התקשרתי ענו תודה לאל בקשו שאפקסס -פיקססתי כלום....לא שינו
שוב הלכתי היום וביקשתי שישנו במ-ק-ו-ם ואני לא מגיעה לפה שוב ומחכה שעה בתור ועוד עם תינוקת...באמת שינתה לי אבל....נותנת לי שם של גן במרחק של כמעט שכונה ממני ויש לי גן מתחת לבית...אמרתי שאני לא רושמת לשם שזה חצי שעה בנסיעה...ברגל יותר משעה

אומרת לי "אין מה לעשות" נכנסתי למנהל הוא אומר לי הבת שלך קטנה וזה הגן היחיד שרשום לכתובת שלנו אני מסבירה לו שיש לי גן מתחת לבית וגם הוא אומר לי"זה מה שיש"תרשמי מכתב נגיש לוועדה"..מה עושים??הרישום עד יום רביעי והגן שהם נותנים ממש רחוק..
אגב טרום טרום חובה משלמים דמי רישום?כי הפקידה שם אמרה שהוראת קבע או אשראי מחייבים רק בספט' אז אני עדדין יכולה לרשום ואז להחליט אם אני אהיה בגן ערייה או שאמשיך בפרטי ולא ייגבו ממני סכום לתשלום זה נכון?מה אני יכולה לעשות שישימו אותי מתחת לבית??