אמרו לי שיש לי 100% בת בשקיפות עורפית- זה נכון? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות אני באמצע שבוע 12 ועשיתי שקיפות עורפית היום והרופאה אמרה לי שיש לי בת 100%, קרה למישהי שאמרו לה ככה וטעו?
לייה
12 תגובות
עמוד 1
לי בשקיפות אמרו 70% בן... ויצא בן....
בהצלחה
בסקירה זה הכי בטוח. שיהיה בהצלחה בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
שקיפות פחות מדוייק, סקירה 100%. תחכי עוד קצת. העיקר הבריאות להיות הורים זה לשמוע - אבא, אמא... ותחושה נפלאה זורמת לה פנימה. להיות הורים זה משרה מלאה, בלי שביתות, בלי תוספות שכר. זה שהחום לא יורד הלב נצבט ונשבר. להיות הורים זה להתחיל ילדות שנייה עם בובות, פילים ודובים מקסימים. זה תמיד לקוות שהלילה, נוני לא ירטיב. לדעת, ששלנו הכי טוב מכככולם ולאהוב את הקטנטנים שלנו הכי בעולם :-)
לי אמרו 90% שיש לי בת וגם בסקירות...
נחכה ונראה
בשני ההריונות אמרו לי את המין בשקיפות ולא טעו עם המכשור שיש היום שבוע 12 זה כבר ממש ברור
מיטל
לי בסקירה הראשונה אמרו שיש בת ורק בסקירה השניה הרופא נזכר שזה בן!
לי בשקיפות אמרו 90% בת וגם בשתי הסקירות וגם בהערכת משקל.... נראה שזו בת נראה בלידה בוודאות חחח
לי אמרו בן בשקיפות 100% ובסקירה ראו שזה בן.
אירית
גם לי אמרו בשקיפות שזה 99 אחוז בן ובסקירה אישרו לי שזה בן בוודאות
אל תסתמכי ב 100% על השקיפות, יכול להיות שתופתעי
תודה
לייה
עשיתי שקיפות היום שבוע 13 +2 ואמרו לי 70 אחוז בת. מה הסיכוי שזה יהיה בן ?