היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי אני רוצה להתחיל עם הירקות...רוני בת 4 חודשים ושבוע....עם מה מתחילים?פשוט מרתיחים עד שרך ומרסקים במיקסר נכון??עם מה נתחיל תפו"א?
3 תגובות
עמוד 1
תבשלי במעט מים עד שיהיה רך מאד, ואז תמעכי אפילו עם מזלג עד שיהיה ממש כמו משחה בלי גושים. את יכולה להתחיל בתפו"א, או גזר, בטטה, קישוא, דלעת. אם את בפייסבוק אז יש עמוד של האגיס ושם יש את משמרת לילה שבה היה כמה פעמים ייעוץ בנושא ת**** של תינוקות. היא כותבת שם: כפית-שתיים ליום בגיל הזה. מעניין.
אני התחלתי בדיוק כשאמרו לי בגיל ארבע וחצי חודשים - בטעימות בלבד, כמה כפיות, רק שיזהו טעמים חדשים. זה כזה כייף הפרצופים שלהם מייל:[email protected] מסנג'ר: [email protected]