שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי לכן

זה המחזור השני שמאחר לי -הראשון איחר לי ב 18 ימים וכעת הוא מאחר לי ב 6 ימים-לפני כן המחזור שלי היה מסודר (אומנם עם גלולות) כל 28 יום כמו שעון
    יש לי כאבי בטן ממש כמו של מחזור שבאים והולכים זה נורמלי?
    היה לי מין חוטים של הפרשה שמלווים בקצת דם (סורי על הגועל) אבל גם ממש פעמיים ולא יותר מזה.
    אני לא ממהרת לעשות בדיקה מהפחד להתאכזב .
    משהי חוותה כאבי בטן?
5 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך חסויה.
    זה נשמע כמו התחלה של הריון.
    חשוב שתדעי שתסמינים ראשונים של הריון זהים לתסמינים של מחזור לכן כדאי לחכות למרות שבדיקה ביתית כבר את יכולה לבצע!!
    כאבי בטן ושאר המיחושים בהחלט דומים בשני המקרים.
    אצלי כאב הבטן מעט שונה. בהריון זה לחץ בבטן התחתונה של התרחבות ובמחזור אלו יותר דקירות אך זה שונה מאחת לשניה.
    בהצלחה ותדווחי!
  • גם לי זה נשמע כמו התחלה של הריון
    אם עוד כמה ימים תראי שהמחזור לא מגיע..תעשי בדיקה ביתית

בהצלחה
  • קראתי באינטרנט שממליצים לחכות לאיחור של 10 ימים בערך ואז בודקים בבוקר.
    תחכי עוד קצת...

בהצלחה
  • מחזיקה לך אצבעות.
    שימי לב שמחזור עם גלולות מסודר רק בגלל שהוא מאולץ ולא באופן טבעי.

אני גם חווה כאבי בטן כמו של מחזור אבל בגלל שהמחזור לי לא מסןדא אני לא ממהרת לבדוק (קיבלתי מחזור לפני 43 ימים, אבל מי סופר.. חחח )

תחזרי לעדכן אותנו לאחר הבדיקה,
    בהצלחה!
  • הדימום הקל שהיה לך יכול להיות השתרשרות...אז לדעתי את כבר יכולה לעשות בדיקת הריון, אבל את יודעת מה...תחכי ליום א ותעשי בדיקת בטא..חבל על הכסף עם הבדיקות הריון האלה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה