בטא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המחזור האחרון שלי היה ב - 16.12. בדיקה בייתית ביום שבת האחרון גילתה שאני בהריון. לפני זה בדקתי ביוץ בבדיקה בייתית והפס הופיע בערך ב - 28/29 לדצמבר - מה שאומר שהביוץ היה יום יומיים אחרי זה (אם הבדיקה היתה אמינה).
    עשיתי היום בדיקת דם. אני אמורה להיות לפי המחזור האחרון בשבוע 5 + כמה ימים.
    הבטא היתה 239 - הבנתי שזו רמה נמוכה לשבוע הזה. האם זה יכול להצביע על כך שההריון לא מתקדם / מתפתח?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    לא . המדדים שבהם השתמשת כדי לחשב את גיל ההריון אינם מדוייקים. מבחינתי את בהריון . חרי על בדיקת הבטא כעבור יומים. אם הרמה מוכפלת זה סימן מצויין. בהמשך עשי אולטרסאונד . לפי האולטרסאונד ניתן יהיה לקבוע בודאות גדולה יותר את גיל ההריון.

    דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה