רמת בטא נמוכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התייעצתי ובדקתי באינטרנט. רמת בטא שיצאה לי אתמול בבדיקת דם - 239 - נמוכה לשבוע שלי (5 + כמה ימים). מה שאומר או שהביוץ היה מאוחר (עשיתי בדיקת ביוץ בייתית ב - 28/29.12 ויצא חיובי וזה אומר שהביוץ היה בסביבות 30/31.12 - ולכן לא היה כנראה ביוץ מאוחר), או שההריון לא מתפתח....

אין לי כוח - אני עצובה - צריכה עידוד בבקשה........
6 תגובות
עמוד 1

• יהיה בסדר
    אל תספידי את ההריון עוד לפני שבאמת יהיה לזה סיבה

מבחינתך את כרגע בהריון תקין ובריא ל9 חודשים ארוכים ומשעממים...

ואני גם די בטוחה שבאמת הכל בסדר, ואת סתם לחוצה
    מחזיקה לך אצבעות

• אל תספידי כל כך מהר, יכול להיות שהביוץ היה מאוחר,
    כך היה אצלי. באולטראסאונד בשבוע 6 היה נדמה שהוא לא התפתח ובמעקב שעשינו התברר שפשוט הביוץ היה ממש מאוחר ולכן היה הבדל של שבוע בהתפתחות.
    תעשי עוד בטא כדי לוודא שהיא מכפילה את עצמה.
  • מתי לעשות עוד בטא? לחכות ליום א' או מחר כבר?
  • תהיי אופטימית,
    תתייעצי עם רופא הנשים שלך.
    אני בטוחה שהכל יהיה בסדר
  • היי
    הבטא אמורה להכפיל את עצמה כל יומיים- שלושה.
    וכולן צודקות- יש מצב שהיה איחור בביוץ, אל תאמיני כ"כ לבדיקות ביוץ, יש הרבה שטוענות שהן מאוד לא אמינות.
    אז תיהיה בגישה חיובית, הכול בסדר, ההריון בסדר, ו- 9 חודשים הבאים יהיו טובים ומלאים
  • לא מחר, תעשי בטא שוב ביום א, תני לעצמך את כל הסופ"ש...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה