שמירת הריון - מישהי יודעת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה לא בשבילי

5 תגובות
עמוד 1

• נראה לי שפה כתוב יותר טוב מ האתר של ביטוח לאומי -
    http://www.ovdim.org.il/%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%94/

עד כמה שאני זוכרת - היא צריכה לבחור בחודש הראשון לקבל או את דמי המחלה מהמעסיק או ביטוח לאומי.

בכל מקרה, אני התייעצתי איתם פעם - הם ממש נחמדים!
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • שום דבר!
    אשה זכאית לגמלה לשמירת הריון אם היא עובדת מעל שנה אם אני לא טועה רצוף
    לא חייב להיות באותו מקום.
    היום החוק מאפשר לא! לגעת בימי המחלה והביטוח לאומי משלם הכל.

שמירת הריון מחייבת להיות מינימום 30 יום ומעלה בבית בפעם ראשונה, כמובן שיש למלא אישור מהרופא נשים שקבע שהיא צריכה שמירה.
    והיה והיא חזרה לעבודה אחרי ויצאה שוב לשמירה לפני שבוע 36 אז היא צריכה להיות מינימום 14 יום נוספים בבית בשמירת הריון.

יש את המספר של הביטוח לאומי 6050 * יש להם מענה נפלא

חוץ מזה שאני הייתי בהריון השלישי שלי בשמירה מחודש רביעי ועד הסוף ולא היו לי ימי מחלה בכלל וקיבלתי משכורות מלאות!
    רק בריאות
  • אורטל - תודה מותק - תמיד יש לך בשלוף איזה אתר

• אז אני הייתי בשמירת הריון...
    האישה צריכה להיות 30 יום בחופשת מחלה (אלא אם כן יש אישור מרופא תעסוקתי שהיא אינה יכולה להמשיך לעבוד במקום העבודה הנוכחי עקב חשיפה לכל מיני דברים מזיקים)...
    לאחר 30 יום הרופא נשים ממלא טופס, מקום העבודה ממלא טופס ואת זה מגישים יחד עם טופס התביעה לביטוח לאומי.
    לגבי המשכורות, נקחות בחשבון 3 המשכורות האחרונות...כמו שהן...
    האישה צריכה לעבוד חצי שנה לפחות (לא חייב רצוף) ב 14 חודשים שקדמו להריון ושמירת ההריון....

בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה