היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הנסיכה הקטנה שלי (בת 6 שבועות) בוכה כלפעם כשהיא מתעוררת משינה. הבעיה מתחילה כשאני צריכה ללכת להכין לה אוכל כי אז היא בוכה בהיסטריה עד שאני מגיעה עם האוכל וזה יכול לקחת 1-2 דקות
מה לעשות??
10 תגובות
עמוד 1
זה די טבעי שזה מה שקורה... אז או שעוקבים אחריה וכשרואים שהיא מתחילה לזוז ומראה סימני התעוררות - ללכת מהר ולהכין את הבקבוק או לתמרן ולהכין את הבקבוק עם יד אחת
יש ילדים שככה מתעוררים. הבן שלי היה בדיוק כמו שתיארת, והוא ככה עד היום
זה בלילה? או בכלל?
אני תמיד הייתי מכינה מים רותחים בתרמוס - כל הלילה זה היה מחזיק, ואז להכין לה את זה היה לוקח שנייה ורבע, וכמובן הייתי עושה את זה ביד אחת מייל:[email protected] מסנג'ר: [email protected]
את יכולה לדבר אליה מהמטבח (בהנחה ששם את מכינה לה את הבקבוק מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
תודה על העצות... אני מכינה לה את הבקבוק מראש+מים פושרים אז אחרי שהיא מתעוררת נותר לי רק להוסיף מים רותחים+אבקה אני מפחדת להחזיק אותה על הידיים כשאני ממלאת בבקבוק מים רותחים (אם בטעות ישפך עליה...אימאל'ה!!!) אז אני מעדיפה שתישאר במיטה בזמן הזה אני מדברת איתה ושרה לה מהמטבח אבל כרגע זה לא עוזר דרך אגב, היא בוכה בכל פעם שהיא מתעוררת זה ממש מתסכל כי לפעמים היא נהיית ממש צרודה מרוב בכי :-(
נשמע שהיא בוכה נורא חזק מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אולי כדאי שחפני שאת מכינה לה את הבקבוק תלכי אליה ותרגיעי אותה קודם ואחר כך תכיני לה אוכל. שיהיה בהצלחה בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
זה נראה לי מאוד טבעי... היא מאוד קטנה, לא מבינה ועדיין לא בשלב שניתן להסביר לה, מן הסתם "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מוכר.. אני הייתי מכינה ליד המיטה של יותם בקבוק עם מים רותחים (ועד הארוחה הבאה המים היו פושרים ..) + מחלק מנות. וכשהוא היה עושה פיפס - הייתי מכינה את הבקבוק ב2 שניות
אז ככה - אנחנו היינו מעמידים ע"י המיטה טרמוס עם מים בדיוק בטמפ' הנכונה, ע"י מחלק מנות עם מטרנה וכמובן את הבקבוקים. כך היינו נשארים על ידן במשך הכנת הבקבוק, מכינים בשנייה, וישר מגישים להן עוד לפני שהספיקו להתעורר לחלוטין. כשהקיץ הגיע והן גדלו קצת - התחלנו למלא את הבקבוקים בכמות המים המיועדת ורק היינו מוסיפים את האבקה.