ביקור אצל הרופא... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
9 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה שלי, להיפך! למה את מסתכלת על זה ככה ....
    קודם כל... איך את מזהה ביוץ? את יודעת בוודאות את מועד הביוץ?

דבר שני- אל תסתכלי ככה על דברים... פרופיל הורמונאלי זו בדיקת דם לפי מיטב ידיעתי ודרכה ניתן לדעת ביתר דיוק אם ישנה בעיה ואיפה.
    מעקב זקיקים הוא מעקב אחרי הזקיק שהולך לבייץ... דרך קלה יותר לדעת מתי הביוץ!
    אל תירתעי מכלום מותק, מאוד יכול להיות שהכל בסדר פשוט יותר הכוונה לימים נכונים

All you need is love....

• לפי דעתי הוא אמר שזה בעיית פוריות כי זה מה שהם אומרים , אם אומרים להם שעברה שנה...
    גם אני הלכתי לרופא שניסינו חצי שנה אחרי ההפלה, והוא אמר שמבחינתו כרגע אין מה לעשות ולחזור אליו אם עד שנה לא אצליח להקלט.

וכמו שמרבלס אמרה, המעקב יכול לעזור בקטע שלדעת במדיוק את הביוץ...לכי תדעי אולי כל הזמן פספסתם את הביוץ ובגלל זה לא נקלטת?

אגב חשבת אולי ללכת לדיקור סיני? התחלתי לעשות את זה החודש , וההרגשה ממש טובה, זה מאזן את כל המערכת ההורמנלית בגוף ובשאיפה גם יביא במהרה את ההריון המיוחל

בקיצור אני ממש מבינה אותך, זה מלחיץ שרופא אומר באופן חד משמעי דבר כזה...אבל יכול להיות שהמעקב זקיקים יפתור את העניין, ויכול מאוד להיות שבכלל אין בעיה

שולחת לך המון
  • אוף..תבינו שכל הסידורי "קופת חולים" עושים לי עצבים..שונאת את זה....
  • שושי יקרה.
    אין טעם להתחיל מעקב זקיקים לפני היום העשירי - זה הכי מוקדם.
    שיהיה לך המון בהצלחה ומי יתן ובזכות המעקב תדעי מתי הביוץ.
    האם זה הריון ראשון שלך?
  • כן..כבר התחלתי עם רגל שמאל...
  • תחזיקי מעמד ותזכרי שהמטרה הסופית חשובה מאוד!!!

קבלי המון
  • מוזר שבאמת אפשר לעשות מעקב זקיקים , רק ביום העשירי למחזור
    אם באמת הביוץ יוצא ביום ה-8 וה-9 אז זה כאילו מתפספס

אולי תשאלי לגבי זה ,

ואל תחשבי שהתחלת ברגל שמאל, הדברים להתהפך והכל יכול להשתנות
    שום דבר הוא לא חד משמעי,

ויכול להיות שהמעקב זקיקים הזה הוא יהיה רק לטובה כי ככה תגלי בדיוק מתי הביוץ,
    אני גם שוקלת להתחיל לעשות את זה...כי יש לי הרגשה שהביוץ מתפספס
    מה הפרוצדורה של זה? בדיקות דם ובדיקות אולטראסאונד?

מחזיקה לך המון אצבעות ושולחת לך המון אנרגיות חיוביות...
  • קודם כל למעקב זקיקים את צריכה לנסות להיכנס בתקופה של שנה, פחות מזה הם לא רואים שיש בעיה כלשהי...
  • שושי
    הפרופיל ההורמונלי זה הבדיקה שצריך להיות ערים 3 שעות לפני?
    אם כן משום מה זה בדיקה שהרופאת נשים נתנה לי לעשות שהתחלתי לקחת גלולות בזמנו....

ולגבי המעקב זקיקים, אני ממש מתלבטת אם להתחיל גם לעשות...אבל אני מבינה שגם ככה סביר להניח שיגידו לי שאני יחזור רק שתעבור שנה
    אני מבינה ממך שזה די כאב ראש , למרות שמצד שני זה הכי מדוייק שיש

בכל מקרה שיהיה בהצלחה
    והלוואי ומעקב זקיקים אחד יביא את ההריון המיוחל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה