ממש כואב לי - מי שיכולה - בבקשה תעזרו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פורסמה אצלנו מודעה קורעת לב באתר WOM (מי שמכירה - זה אתר מקסים)

זקוקה לעזרתכן הדחופה.
    אני אם חד הורית אחרי ניתוח קשה מפתח תקווה + פעוטה בת 3 בעלת נכות גם היא, אני לא עובדת ומתקיימת מקיצבת ביטוח לאומי בלבד , נקלענו למצוקה כלכלית עקב בעיות רפואיות אני לא עובדת וברשויות אין ממש עזרה לאם חד הורית עם ילד 1המקרר ריק , אין טיטולים מידה 5 ועומדים לזרוק אותנו מהבית בקרוב עקב חובות לבעל הדירה. פשוט אין לנו מוצא.

אשמח להעזר בכן אנשים טובים באמצע הדרך
    אנא אל תשאירו הודעות כי אין לי אינטרנט.
    נייד 0549923866
    ת.ד 482 פתח תקווה, שרון
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
17 תגובות
עמוד 1
  • איך אפשר להעביר אליה דברים? או כסף?

"...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• אני חושבת שגם אני יכולה לארגן בגדים.
    לאן אפשר לשלוח.

המצב הזה באמת קורע לב

• הבת שלה בת 3, זאת אומרת שהיא מידה 4 לדעתי, ובטיטולים היא 5

יש לה נייד - תתקשרו אליה
  • ילדה בת 3...וטיטולים? אין אינטרנט אבל יש פלאפון? לא נראה קצת מוזר?
    סליחה כן...
    אורטלי...זה מישהו שאת מכירה אישית?
  • באמת נישמע קצת מוזר כן? ילדה בת 3 ועדיין עם טיטולים???עם היא נכה והילדה נכה היא מקבלת קצבת נכות כפולה לדעתי..אז איך אין לה אוכל אפילו? ממש מוזר הסיפור..

[url=http://imikimi01.com/link/link_through/JHAs-10p]

• אני לא רוצה להראות מגעילה..פשוט לא פעם אחת ראיתי איך אנשים מנצלים את טוב לב של אנשים אחרים

שמעו סיפור..מסוג אחר קצת אבל באותו נושא...
    מי שמכירה, יש בקניון חונים-קונים בראשון בחניה תחנה של אגודה "פתחון לב"..אני לרוב תורמת דברים שכבר לא בשימוש לשם..אבל לא משנה, בלי קשר..
    לפני חגים, האגודה הרבה פעמים מחלקת אריזות אוכל לחג לנזקקים.. זה כולל דברים בסיסים לארוחת חג לדעתי, אני לא בדיוק יודעת מה יש בפנים...
    עכשיו, כל זה בחניה של הקניון...בדיוק לפני פסח אחרון אני באה לקניון לטויס Rאס, חונה את הרכב בחניון, רואה מלא אנשים עומדים בתור לקבל את החבילות לחג.
    פתאום, מגיע רכב וחונה ליד (ממש צמוד), מזדה 6 דנדשה ...עכשיו למרות שהתקדמתי קצת לכיוון המעלית..עצרתי רגע לראות שהנהג יוצא מהרכב שלא ידפוק לי את הדלת (מניאק, חנה ממש צמוד, למרות שמשאית יכלה לחנות שם ), ההוא יצא, והולך לכיון התור לקבל את החבילה ..טוב..כאן שהבנתי שהוא לא בא למעלית לעלות לקניון, כבר היתי סקרנית...זזתי לצד והמשכתי לעקוב
    אתן לא מבינות...הבן ז%$ לקח חבילה, חזר לאוטו, שם בבגדז'...אבל זה לא הספיק..בסי חוצפתו , חזר לתור עוד פעם
    היתי בהלם, נשבעת לכן, לא התאפקתי, חיכיתי לו שיחזור פעם שניה ליד האוטו ושאלתי אם הוא מתכוונת לעשות גם סיבוב שלישי אתן חושבות שהתבייש? נאדה ! חייך ואמר- מה אכפת לי לקחת אם מחלקים חינם
    טוב..להסביר לטיפוס הזה משהו היה אבוד מראש אז הלכתי..
    אין דברים כאילו
  • מתוקונת יצרת קשר עם הבחורה?

• מרינוש - גם לי מריח קצת מסריח כל הסיפור הזה.....
    ומה שאת סיפרת - דוחה ברמות!
    איך אנשים לא מתביישים לקחת את המעט שנותנים למי שאין לו, וכאן נשאלת השאלה - איך באמת יודעים למי אין ומי סתם רוצה לעשות כמה ג'ובות על חשבון אחרים????

• אני תמיד אומרת למי שיש ונותן עשה מצבע,מי שיש ולקח עשה פשע
  • מרינה - כן... יש כאלה... אבל בדיוק בגלל כאלה, רוב רובן של העמותות בימים אלו מקפידות על מסירת זכאות מטעם הרווחה (ואם לא זכאות, לפחות על מסמך המעיד על הכרה ברווחה) מצד האדם, לפני שהוא מקבל לידיו את החבילה.
    אני יודעת על כמה עמותות (פתחון לב, לתת ועוד כמה קטנות) שפועלות היום רק בצורה כזו, במטרה למנוע מקרים כמו שסיפרת.
    אורטל - באמת קורע לב. והדבר האחרון שאני רוצה, זה להיות שיפוטית, אבל זה בכ"ז מעלה אצלי כמה שאלות: חד הורית - בדר"כ מוכרות (ומוכרים) לשירותי הרווחה. על אחת כמה וכמה אם בעלת נכות. על אחת כמה וכמה אם גם אם לילדה נכה. אם נקלעה למצוקה עקב בעיות רפואיות לאחר ניתוח קשה, זה מדליק עוד כמה נורות...
    בקיצור, אל תשפוט אדם עד שתגיע למקומו, אבל:
    לא נראה שהמצב הוא "ללא מוצא", היא כנראה מתקיימת מכמה קצבאות (נכות, ילד נכה, אם יחידה, אבטלה... בנוסף, משרד השיכון ביחד עם הרווחה עוזרים לנשים כמוה בשכ"ד ולכן לא נראה לי שהבעיה של חוב לבעל הדירה היא אמיתית) ועוזרים לה בהקלות במס ובסידור עבור הילדה.
    עם זאת, ולמרות שהמצב הוא לא "ללא מוצא" - זכותה בהחלט לבקש את עזרתם של אנשים טובים. אבל תוך כדי פרופורציות: המדינה כן עוזרת לנשים (ואנשים) במצב שלה. זה שמצבה עדיין קשה וטעון שיפור לדעתה - על זה לא מתווכחים. אבל קצת קשה לי להאמין לתיאור הדרמטי של מצוקה קשה עד פת לחם וזריקה מהדירה.

בכל מקרה, שרק יהיה טוב תמיד לכל בית ישראל
  • גם יש לה תיבת דואר פרטית...
  • אני בד"כ לא מגיבה להודעות כאלה ובאופן כללי תורמת רק לעמותות, אבל הסתקרנתי ותראו מה מצאתי בחיפוש קצרצר בגוגל: נראה מוכר? רק שבמודעה הזאת קוראים לה ניצן והילדה בת שנתיים.....

http://www.local.co.il/kfar-saba/forum/forum_posts.asp?TID=8199&PN=58

חבל ...נראה לי שמישהו מנסה לקבל דברים בצורה מעוותת...ממש לא ברור מה זה

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • זאת באמת אותה המודעה כמו שרעות מצאה
  • נטלי, ההודעה מ-2010, כתוב שהיא הצטרפה לפורום ב-2003, ככה שזה עדיין יכול להיות
  • דרך אגב - היא אמרה שכל מי שרוצה לדבר איתה - מוזמנת.

היא מוכנה להראות לכולם את הדפים והמסמכים שלה
  • טוב, אם ההודעה היא מ2010 ואז ילדה היתה בת 2 אז הגיוני שהיא בת 3 עכשיו.
    אם מישהי נוסעת אליה או יוצרת איתה קשר שתגיד לי,
    אני אראה במה אוכל לעזור. חיתולים בטוח אני יכולה להעביר לילדה,
    אולי קצת כסף גם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה