דעתכן ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן ,צריכה את עצתכן דחוף,המחזור הקדים לי בארבעה ימים ,מה שאומר שפספסתי את הביוץ בגלל המקווה ,לא יודעת מה לעשות החודש הייתי אמרה לקבל ב20 וקיבלתי ב16 לפי החישוב הביוץ נפל בימים הנקיים....
    עד שיהיה לי תור לרופא אני אפספס גם החודש ,מה לעשות??.

4 תגובות
עמוד 1
  • הי
    לפי דעתי אם הביוץ באמת נופל על הימים הנקיים, אז רק רופא יוכל לעזור לך לתת לך כדורים שידחו את הביוץ.
    אין לך אפשרות לקבוע תור לרופא כמה שיותר מהר? כדי שלא יתפספס גם החודש?

את בטוחה דרך אגב שהביוץ היה מתי שאת חושבת? למרות שהמחזור הקדים?
  • נראה לי אומרים המחזור מגיע 14 יום אחרי הביוץ .....

• קודם כל, סביר להניח שהרופא לא ייתן לך כדורים עפ"י חודש אחד בלבד... הוא יינתן לך לעשות חום השחר או מעקב זקיקים...
    והאפשרות היחידה היא לקחת כדורים..
    אז או שתלכי אליו עכשיו ותגידי לו מה שקרה והוא יתן לך חום השחר או שתבדקי את זה שוב בחודש הקרוב (כי כמו שאת בטח יודעת יש חודשים שבהם אין ביוץ, או שהוא חלש, או שהוא מקדים..) ואז תלכי אליו שוב ותגידי לו שעכבת כמה חודשים ושאת בטוחה שהביוץ שלך מקדים..
    לדעתי תחכי עוד חודש..אם הרופא ייתן לך חום השחר תצטרכי לבדוק במשך 3 חודשים כמוני..וחבל על הזמן!
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
  • אצלי יצא הביוץ פחות מ14 יום לפני המחזור...בגלל זה שאלתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה