היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי כמה בשמים- הכי מככבים אצלי כרגע: ארמני דאיימונד ואליאן (סגול). אני משתדלת להחליף, כי נמאס לי מאותם בשמים כל הזמן.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
כרגע משתמשת ב 212 SEXY מחליפה כל פעם שנגמר [URL=http://www.eliad.org]
אני אוהבת בשמים פרחוניים
white musk אין כמו הבושם הזה. מעולה, יש לי עוד מלא בשמים שאני תמיד מקבלת מיאיר / מתנות ליומולדת.. אבל אני תמיד חוזרת לwhite musk
WHITE MUSK - אבל רק המקורי של הבודי שופ - ולא זה הארץ ישראלי
יש לי מס' בשמים אבל אני נאמנה לשניים כבר שנים: 1. אקלאט של חברה שאני לא מכירה. הוא בושם יחסית יקר וגם לא נתפס על כל אחת, אני ממש אוהבת אותו , הוא פרשי ומעולה עליי
בקיץ- ארנאני קוד או מאניה בחורף- ואן& ארפנס של ואן קליף
מדי פעם מגוונת....
לי יש המון, אבל אני הכי אוהבת את: וויט מאסק של בודי שופ ווטפלוורס של בודי שופ ארמאני קוד של ארמאני קנזו פלוור של קנזו
יש לי כמה :212 ועוד' אבל היחיד שמשתמשת כיון שהוא היחיד שטוב עליי זה ז'אן פול גוטיה קלאסיק .
אני כבר 10 שנים עם הוואיט מאסק. ניסיתי כל הזמן להחליף אבל תמיד חזרתי אל הריח הממכר הזה!!!
אני אוהבת את נרסיסו רודריגז יש לו ריח מעולה לא מתאים לכל אחת אבל הוא מיוחד בריחו
אליאן של טרי מוגלר - ריח מעולה ! שנשאר כל היום
גם אני עם BE DELICIOUS של DKNY חולה עליו
טוהר
אין משהו שאני נאמנה אוהבת לגוון עכשיו יש לי כמה אחד מהם בשימוש קבוע black xs
[center]
יש לי מלא בשמים ואני אפילו לא יודעת את השמות שלהם
אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!
לי יש את dkny , ואת קבראט שזה הבושם שאני לא מחליפה בעד שום הון בעולם חולה על הריח שלו..לגביי הוייט מאסק אני לא מכירה אני יקפוץ לסופר פארם מחר ניראה במה מדובר שכולם מתלהבות ממנו..