מתי לספר לילדים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בזמן האחרון עם כל ההרינות סביבי עשיתי מחקר קטנטן..
    וגיליתי שילדים, לעומתנו- לוקחים את העובדה שאמא שלהם בהריון, בצורה מאוד טבעית והגיונית..
    חברה שלי סיפרה לי שהיא בכלל לא סיפרה לבן שלה, אלא גילתה שהוא כבר יודע..
    היא ביקשה ממנו לצייר ציור של המשפחה והוא צייר את אמא עם תינוק בבטן..
    הם רואים כל הזמן את הגננת, את החברה ועוד מלא אמהות בהריון ויולדות, כך שזה לא נראה להם כ"כ מוזר!!
    (עד שהתינוק מגיע הביתה, וגם נשאר..
7 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שבגלל שאתם חיים בחברה דתית זה הרבה יותר ברור מאליו - פעם הבאה שהוא ישאל - תעני לו, ככל שתייחסי לזה יותר חשיבות כך גם הם, ככל שזה יהיה טבעי יותר וזורם יותר - כך זה יהיה גם להם.
    אין טעם לשקר לדעתי, אף פעם לא ובטח לא במקרה זה....

בכל מקרה הכל תלוי בגיל הילדים בהבנה, במוכנות, לילד בן שנתיים לא הייתי מספרת בתחילת הריון כי חצי שנה עבורו זה רבע מחייו - ז"א - זה זמן ארוך ארוך ארוך, זה המון זמן לצפות למשהו.

וכמו שאמרתי - כשמתחילים לדבר על ההריון יותר, כששואלים אותך יותר - כדאי להגיד ע"מ שלא יווצרו פחדים מהלא נודע....

• מה?????????????
    את בהריון ??????????????
    לא ידעתי
  • לי נראה שכן כדי להגיד להם
    אצלי הילדים כל הזמן שואלים למה אין לנו תינוק כמו לחברים שלהם
    וכשהם שואלים מתי יהיה לנו אני אומרת להם שצריך להתפלל
    כדי שה' יתן לאמא תינוק בבטן
    ואותו דבר הייתי מספרת לילדים אם הייתי בהריון
  • אנחנו מדי פעם אמרנו לו שיש לי תינוק והייתי שרה לו את השיר של טיפ וטף "הבטן של אמא שמנה....."

• אני הייתי מחכה עוד קצת, ילדים פחות מבינים את העניין של הלחכות כמה חודשים וזה יכול להכניס אותם למתח שהם לא מבינים מתי זה קורה, חודש יכול להראות להם נצח...
  • כמו שכתבתי אצל סיוון..... אני מחכה... שהיא תשאל! יש לה עוד זמן לקלוט את זה...
    אני גם חוששת שהיא תספר במעון ואז כל הישוב יודע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה