צפצופים וחרחורים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולן,
    התינוק שלי בן חודש וחצי וכבר כחודש יש לו בלילות צפצוים וחרחורים כאלה ממש מבהילים!! כאילו נדמה שלפעמים הוא עוצר את הנשימה ואז לוקח נשימה גדולה כאילו עמד להיחנק... ויש לו צפצופים ונחירות וזה מפחיד קצת...
    הייתי אצל הרופא פעמיים והוא אמר שזה אופייני לתינוקות כי הם יודעים לנשום רק מהאף ומספיקה הנזלת הכי קטנה או שינוי בטמפרטורה וזה קורה...
    רציתי לשאול אתכן אם מישהי חוותה דבר כזה והאם יש סיבה לדאגה?

המשך יום מקסים ואשמח לתשובות
3 תגובות
עמוד 1
  • אני שמה במשך היום מי מלח לפני שאני מניקה בדרך כלל וזה מוציא את כל הנזלת שמצטברת
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • נשמע מפחיד..

אבל, אם זה מה שהרופא אומר.. אני מציעה לך לעקוב טוב טוב (אולי אפשר לעשות אנהלציה רק עם מי מלח - תבדקי את זה ) ואולי ללכת לרופא שוב מחר אם זה נמשך...
  • הרופא לא ממליץ על אנהלציה בגיל הזה
    ותמיסת מי מלח לא כל כך עוזרת, זה עדיין נמשך
    כנראה שאני צריכה לקבל חוות דעת נוספת מרופא אחר..
    במשך היום אין לו את זה רק בלילה, יכול להיות שבגלל שהוא ישן איתנו בחדר אז אולי יש פחות חמצן והוא מתקשה לנשום...?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה