cantwait תגובה ל- - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תודה רבה על ההסבר והעל החום.
    אני ממש מפחדת מתהליך ההפרייה, יש לי שאלה האם עברת הפרייה?
    מה ההרגשה?
    אני עכשיו בהפסקה- לפחות הגדרתי זאת!!!
    האם כדאי ללכת לראות לייעוץ? כי חבל על הזמן שלי מכיון שאני על "הגל"??
    מה דעתך?

1 תגובות
עמוד 1
  • היי גילי סורי על התגובה המאוחרת רק עכשיו יצא לי להיכנס לפורום פשוט יש לחץ בעבודה...
    אני עכשיו מתחילה הפריה שלישית.
    בראשונה היה הריון כימי - כאשר ההריון בבדיקת בטא חיובי אבל לא רואים שק הרין באולטרסאונד, היה חשש להריון מחוץ לרחם ובסוף היתה הפלה טבעית...
    עשיתי שניה חודש אחרי ההפלה ולא נקלט.
    אז עכשיו אני בדרך לשלישית היום מתחילה להזריק.
    תראי הפסקה זה טוב זה גם נותן לך זמן לנשום וגם להירגע קצת מהמרוץ המטורף שאנחנו נמצאות בו. בינתיים את יכולה לפנות לרופא פיריון שיסביר לך את התהליך.
    אני לא יודעת מה הבעיית פוריות אצלכם אבל אצלינו בגלל בעיית זרע לא ממש היתה בררה אחרת
    לגבי טיפול ההפריה עצמו זה ממש לא נורא, בטח לא ברמה הפיזית אין לך ממה לפחד. ברמה הנפשית זה כבר סיפור אחר כל אחת לוקחת את זה אחרת לי באופן אישי מאוד קשה רק לקראת סוף הטיפול כשממתינים לתשובות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה