חמות בהפרעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאיפה להתחיל?
    כשחמי היה בחיים ,חמותי כל סוף שבוע שני היתה מזמינה את כל הילדים שלה עם הנכדים לארוחת שישי בערב ,לא ממש היו לה כוחות לזה אבל חמי ז"ל היה מציב לה עובדה.
    מאז שהוא נפטר חמותי החליטה שהיא יותר לא מארחת אף אחד ,אלא רק מתארחת כל שישי אצל ילד אחר שלה, שישי הזה הגיע תורנו לארח אותה אני דווקא חשבתי שיהיה לי יותר טוב שאנחנו נתארח אצלה ,ביקשתי מבעלי שידבר איתה שעדיף שאנחנו נבוא אליה מהסיבות א' ב' ג' ,כך הוא עשה ומה היא עונה לו? "עדיף שאני אבוא אלייך כי אם אחים שלך ידעו שאתה בא אלי הם יפגעו כי גם הם רוצים לבוא ואין לי כוח לארח עוד אנשים". אתן קולטות מה היא עושה -כל שישי מחפשת בית אחר להתארח בו כי אין לה עצבים שכולם ביחד מתארחים אצלה.
    איזו דפוקה ,במקום לאחד את כל הילדים שלה -היא הולכת כל פעם למישהו אחר
    והכי מעצבן שבעלי אמר לה "טוב, בסדר-תבואי את אלינו" העיקר עלי הוא יודע לפתוח את הפה, אבל מול אמא שלו הוא שותק
    זהו, הוצאתי את העצבים שלי
14 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מבינה מה העניין?!!
    כאילו, בטח יש עוד מלא דברים מאחורי העצבים שלך עליה..
    אבל היא אישה מבוגרת ואין לה כוח לארח!! זכותה..
    ולפי דעתי גם זכותכם לפעמים להגיד אם לא נוח לכם לארח אותה.
    אבל מפאת כבוד לאמא/ חמות- אני הייתי מארחת.. גם מפאת הרחמים עליה שהיא נשארה לבד!!
    אז האישה לא אוהבת לארח את כל הנכדים, את כל האחים.. לא כזה נורא!!

לא הייתי הופכת עולמות בגלל זה, ובטח לא פותחת במריבה איתה..

לפעמים צריך לראות את הדברים בפרופורציות.. ולא להתעצבן על כל דבר רק בגלל שהיא חמות..
  • מסכימה עם עמית.
    אם חמותי היתה רוצה להתארח אצלי כל 3 שבועות הייתי עושה זאת בשמחה (במיוחד לאור העובדה שאנחנו מגיעים אליה כל ערב שבת).

• מסכימה לגמרי עם פיתוש- אולי הסיבה היא פשוט שאין לה כוח ולא שהיא לא רוצה לראות את כולם יחד....
    אצלנו כל שבת שניה נפגשים אצל אמא שלי עם אחי והילדים שלנו ושלו והבית קטן והומה מילדים. חוץ מזה שהיא תמיד תמיד מכינה לבד את כל האוכל.
    אז הצעתי שכל פעם נפגש כולנו אצל מישהו אחר- פעם אצלי ופעם אצל אחי ופעם אצלה...והיא תביא את רוב האוכל וכ"א יכין גם משהו משלו- .לא כ"כ תפס העניין אבל אם טוב לה ככה אז סבבה....

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

• נאלצת להסכים עם הבנות...

• אבל כמה כבר אפשר לארח???כבר שנתיים ככה!!!
    לדעתי זו חזירות מצידה, מה גם שהרבה פעמים כשהיא היתה מארחת כשבעלה היה חי ,היא בכלל לא בישלה אלא הזמינה אוכל סיני- אין לה בעיה של כסף אז הבעיה שלה היא נטו שאין לה כוח שכולם יהיו אצלה .
    בעלי לא ראה את האחים שלו חודש, לא יצא לו כי היא כל פעם אצל אח אחר.
  • אולי היא כבר מבוגרת ואין לה כוח...לדעתי אין לך מה להתעצבן

אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!
  • בעיה של כוח נטו היא גם בעיה. למה את לא מנסה להבין אותה?
    זה מאד קשה לארח כ"כ הרבה אנשים, יש רעש, בלאגן, להגיש ולנקות אח"כ...
    זה מקומם שאת אומרת את המילה חזירות בהקשר הזה, אם את תתארחי אצלה זו גם תהיה חזירות?
    לא יודעת, נראה לי שאת לוקחת את כל העיניין יותר מדי קשה.
  • גם חמתי לבד ואם היא לא מצטרפת אלינו ,אנחנו ממש מתבאסים ...
    להיפך אני נהנית שהיא באה אלינו ...

• נכון שזה מעצבן לארח אבל ההיגיון אומר שעדיף שהאחים יארחו אותה
    מאשר היא לבד את כולם ואין מה לעשות לא כל הסבתות נהנות מלארח
    גםאצלנו חמותי למרות שהיא עוד צעירה לא אוהבת לארח
    ופעם ב3 חודשים אנחנו נוסעים אליה לשבת
    מבחינתי מצויין
  • תראי, אולי לא הייתי מתרגזת מזה או פוצחת במלחמת עולם......
    אבל ....בכל זאת זה קצת מוזר. אולי כי אני רגילה שאמא שלי וחמתי הן המארחות הכי הכי בעולם ותמיד כיף לבוא לשם
    נשמעת כמו אישה אנטיפטית חמתך.כנראה ג ם על זה הכעס כלפיה.לגיטימי
  • אני גם לא מבינה....נהיה לי עצוב בגלל שנזכרתי בסבא וסבתא שלי...הם היו גרים מרחק של 4 שעות נסיעה ותמיד העדפנו שהם יבואו ולא אנחנו...אנשים מזדקנים מהר
    שנתיים אחרי שסבתא שלי נפטרה, סבא שלי נפטר, ובכלל לא תארנו שהוא במצב לא טוב...

• אז מתי ניפגשת כל המשפחה ?????

אולי תציעו שתבואו אליה בשישי הבא כל הילדים ותביאו איתכם אוכל העיקר שהיא לא תצטרך לעבוד .
    רק לשם גיבוש של המשפחה

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • בסופו של דבר אירחתי אותה, אלא מה?
    דיקלה כמו שכתבתי זה לא העניין של בישול, אף אחד לא דורש ממנה שתעמוד במטבח ותבשל לכולם, בעבר כשהיא כן אירחה הרבה פעמים היא הזמינה אוכל סיני לכולם.
    העניין שיש לה 6 נכדים וזה מרעיש לה מידי היא רוצה שקט
  • אפשר לחשוב...
    לארח את חמותי אחת לחודש - אישה בודדה, עייפה, שרוצה את השקט שלה...
    לא נורא בכלל. אז מה אם זה כבר שנתיים ככה?
    מה זה - בעיה שלה שהאחים לא נפגשים? מה היא אומרת להם "אל תפגשו"?
    היא אומרת - אל תפגשו אצלי - אני רוצה את השקט שלי. ז-כ-ו-ת-ה!
    אמא שלי מארחת אותי ואת אחי ביחד אחת לשלושה חודשים או חודשיים כי כן, אין לה, אישה מבוגרת עם בעיות כאלה ואחרות - אז בכיף, הם באים אליי או אנחנו נוסעים לאחי.

זה שבעלך לא נפגש עם האחים שלו זה רק בגלל שהם לא יוזמים כלום.
    אולי תציעי לו לנסוע אליהם? למה הוא מחכה למשיח?

---
    אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה