אוף בריבוע!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז קיבלתי ביום ראשון...זה היה צפוי.
    ביומיים הראשונים היו שטפונות כמו לא יודעת מה.
    ביום השלישי לא היה כלום.כלום! אין זכר אין כתם אין כלום!
    ביום הרביעי שוב מחזור אבל לא שטפונות...כמה טיפות רגועות כאלה.
    ואתמול עשיתי הפסק טהרה ומוך דחוק והכל היה תקין..גם הבוקר עשיתי בדיקה וב"ה נקיה לגמרי!
    עכשיו אני הולכת לשירותים ומגלה כמות של דם כזאת כאילו אני ביום הראשון למחזור.מדממת כמו לא יודעת מה!!!!
    אז זה אומר 2 דברים:
    א.שאם עד הערב אהיה נקיה אני אצטרך לטבול בשישי בערב שזה ממש לא נוח (למרות שיש לזה גם קצת יתרונות..).
    ב. אם לא אהיה נקיה הערב בטוח ב90% שאפספס את הביוץ גם אם הוא יהיה בזמן בגלל הטבילה המאוחרת. אפילו שממילא אני אפספס אותו כי אני יודעת שיש לי ביוץ מוקדם!!
    מה עושייים? איזה יאוש
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
6 תגובות
עמוד 1
  • מאמיי יקרה שליי..אין יאוש בעולם !!! בהחלט מוזר משהו אבל אני אומר לך גם אני ניסתי לעשות ה.טהרה בדיוק כמוך ביום החמישי למחזור וללא הצלחה עוד שיש כתמים מקלים בדבר אבל דימום אין מה לדבר...כי אחרי הדימום בדר"כ יש כתמים חומים כאלה מה אומר לך אני מאחלת לך מכל
    [center]
  • רגע רגע..אני לא מבינה, אני רוצה להתחיל לטבול, אבל אני לא מבינהההההה!!
    היום אני ביום ה-5 וממש ממש יש לי קצת כתמים חומים כבר בקושי, אז היום אני עושה את הבידקה כדי להתחיל לספור את ה-7 נקיים? או את הבדיקה אני עושה בבוקר של הטבילה? אני לא מהמחמירות אז תסבירו לי את זה פשוט פשוט שאני אבין כי חוץ מהחתונה אף פעם לא טבלתי, "בקרוב" תסלחי לי שאני ממשיכה דרך ההודעה שלך אבל זה אותו נושא...
  • אדוה יקירה!!!בע"ה מהפה שלך לקב"ה!!
    אם אכן הטבילה תהיה בשישי זה יהיה טוב מהבחינה של הפרשת חלה חחח...
    אבל מעבר לכך זה לא נוח ישר אחרי הדלקת נרות ללכת, זה הליכה רצינית ובדר"כ אני הולכת בטרמפים אבל כל ההליכה...וגם לא נעים ללכת ברחובות הישוב עם תיק/שקית שבפנים המגבת והכל ואני נראת לא מושקעת כי ממילא אני נכנסת למים וכולם לבושים יפה בדרכם לבית הכנסת...אבל זה יהיה שווה את זה :)

בע"ה שהקב"ה ישלח לנו ישועות במהרה!!!
    שבת שלום!! :)

• כל האמצעים מקדשים את המטרה!!
  • רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך SOSHI!
    ביום ה5 למחזור, כשאין דם, עושים בדיקה עם בד לבן נקי (שקונים בסופר) 20 דק' לפני השקיעה. אם הוא יוצא נקי, עושים את אותה בדיקה פעמיים ביום: בבוקר ושוב 20 דק' לפני השקיעה, במשך שבעה ימים, וביום של המיקווה עושים בבוקר רק ואז בערב הולכים למיקווה..במידה והבד לא נקי (כתמים חומים זה נחשב נקי, דם ממש נחשב לא נקי) עושים שוב את הבדיקה יום אח"כ 20 דק' לפני השקיעה, ואז כשהוא נקי מתחילים לספור 7 ימים...הבנת?
    כלומר, אני קיבלתי ביום ראשון ועשיתי בדיקה הראשונה ביום חמישי.אם היא הייתה יוצא לי נקיה הייתי ממשיכה כל יום פעמיים ביום עד יום חמישי-יום הטבילה. אבל היא לא יצאה לי נקיה אז עשיתי שוב ביום שישי ויצא נקי ואז ספרתי 7 ימים ואני צריכה לטבול בע"ה ביום שישי! ועד אז לעשות כל בוקר וכל ערב (20 דק' לפני שקיעה) בדיקה!!

אה ושכחתי, צריך ביום ה5 למחזור, לבדוק עם הבד הלבן, ואם נקי לבדוק שוב עם בד לבן אבל להשאיר אותו בפנים 20 דקות ואז להוציא..קוראים לזה מוך דחוק. ואם יצא נקי אז עושים פעמיים ביום אבל בלי המוך דחוק :)

מקווה שהבנת חחח בהצלחה וישר כח!!!

• ואי אף פעם לא יצא לי לטבול ביום שישי זה הטבליה
    שבת המלכה מגיעה במלוא ההדרה מרגיש מאוד רוחני ואת עושה את רצון השם וממשיכה את דרכן של נשות עם ישראל הטהורות והולכת להיות אישה כשרה לבעלך
    ועוד בערב שבת איןןןןןן איייןןןןןןןןןןןןןןן דבר יותר טוב מזה....ארוחת ערב..נרות שבת...הכל רגוע ושלו על מי מנוחות....ואז המצווה הכי גדולה פרו ורבו
    [center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה