היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הייי, ב25/1 שלישי לפנות בוקר 3:20 התחילו הצירים להיות בלתי נסבלים, הגענו לוולפסון ב4, עשו בדיקה פתיחה של 1, התחילו להגיד שזה הולך לקחת הרבה זמן. נשלחתי לעשות מוניטור אחרי 40 דקות לא יכולתי לשכב מהכאבים עשו בדיקת פתיחה לא השתנה. סירבתי לעשות מוניטור והתחלתי לרקוד מהכאבים. ב8 בבוקר בדיקת רופא אין שינוי נשלחתי למחקת נשים לאשפוז עד הלידה. רצו לשים לי זריקת טשטוש לכאבים,אבל לא יכולתי לשכב אפילו לא ל15 דקות בשבילך המוניטור, ניסו לעשות מוניטור בעמידה לא באמת נרשם, הרופא מסרב לטשטש אותי בלי מוניטור אז ממשיכה לרקוד מכאבים עד 9 בבוקר, בדיקת רופא פתיחה של 3 וחצי נשלחתי לחדר לידה. אותו סיפור אין מוניטור אין משהו נגד כאבים, ביקשתי אפידורל אבל המרדים לא הסכים בגלל שיש לי קעקוע על כל הגב, אחרי 3 מקלחות בשעה 11 פתיחה מלאה וב11:35 התינוקת הייתה בחוץ... לידה ראשונה טבעית לחלוטין אפילו וריד לא פתחו לי... כואב אבל היה שווה את הכאב.
13 תגובות
עמוד 1
מזל טוב
ווווווווווואאאוווווווו!!!!! קודם כל שיהיה במזל טוב. אני מאחלת לעצמי לידה קלה ובלי אפידורל... את חושבת שהמקלחות גרמו לזירוז או שסתם הרגיעו את הגוף מהכאב?
היקום עובד למעני ועוזר לי להשיג את מטרותיי
מזל טוב איך ידעתי שתלדי לפני
מזל טוב והרבה אושר ונחת מהנסיכה
אאמממאאא בלי אפידורל?! וואאווו..... טוב אני מעריצה אותך!
מזל טוב ענקי להולדת הנסיכה , תגדלו אותה בנחת ועם המון אהבה! All you need is love....
אני חושבת שהמים בעיקר זירזו את הפתיחה.
קוראים לה גאיה נולדה במשקל 3226.
תודה רבה לכן בנות, ותזכרו מה שלא יהיה אל תעשו קעקוע בגב!