עוד פעם חולים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה מעצבן זה לראות תינוקת בת 4 חודשים חולה שבוע כן שבוע לא...אוף אני כבר מתה נראה לי שאם נרכז את כל הימים היא חודשיים חולה....מה יהיה??התקררה מה זה חזק הפעם משתעלת עם ליחה כבדה....עד כדי הקאות כל פעם של החלב...נגמרו לי הנרות של האקמולי יש לה חום כבר 3 ימים ועכשיו ניסיתי לתת לה אקמולי בתמיסה רשום 3.2 לקחה רק 2 זה תופס??היא מוציאה לי את זה...
    אגה מה המינון של נר לעומת התמיסה?גם נר נותנים כביכול כל 4 שעות?כי על הקופסא של התמיסה רשום ע"פ גיל /משקל
3 תגובות
עמוד 1
  • החלמה מהירה

אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!
  • את שניהם נותנים כל 4 שעות.
    אני מציעה לך לקחת אותה לרופא מחר, כי אצל תינוקות ליחה כזו עלולה להגיע לדלקת ריאות חס וחלילה.
    החלמה מהירה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אקמול ונרות המינון הוא ע"פ משקל כל 4 שע'
    קחי אותה לרופא , בגילאים האלה הם פיציים ואני ישר טסה לרופאים.
    גם יאיר שלי שנה שעברה היה בדיוק כמו שאת מספרת .
    כל שני וחמישי היה משהוא אחר... הרבה נזלות , שיעולים וגם כל מיני חולרות אחרות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה