חדשה פה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני צופה בפורום כבר הרבה מאוד זמן ובכל פעם נפעמת מהתמיכה שיש פה ומוצאת את עצמי מתנחמת לא פעם מהדברים שעולים פה.

בעיקרון אנחנו מנסים כבר 4 חודשים אבל אני כבר שנה בלי גלולות. עד אז לא ספרתי ימים ולא כלום, אבל לפני כמה חודשים החלטנו לקחת את העניין ברצינות.
    בחודשיים האחרונים יש לי תופעה מוזרה- בחודש שעבר הייתי אמורה לקבל ואיחר לי ב-5 ימים (היתה בי תקווה קטנה אבל השתדלתי לא להתלהב מדי...) וכלום לא קרה עד שאני ובעלי היינו ביחד ואז ראיתי כתמים חומים (לפני זה לא היה כלום). החודש שוב אותו סיפור רק בלי האיחור ואפילו נראה לי שהקדים כי לדעתי ביום של הטבילה (יום שני לפני שבועיים) הייתי בביוץ ו-14 יום אחרי זה אומר שמחר הייתי אמורה לקבל. אני לא מבינה מה זאת התופעה המוזרה הזאת, זה כאילו (וסליחה מראש על התיאור) משתחרר לי פקק שגורם לי לקבל.

זה נשמע מוזר למישהי או שאני סתם נכנסת לסרטים מיותרים?

דקלה
3 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל ברוכה הבאה.

ובהצלחה....

כתמים כאלו יכולים לבשר תחילת מחזור, תחילת הריון.

זה עוד לא אומר כלום ולא - זה לא מוזר.

• ברוכה הבאה

כמו שאוריאל אמרה זה לא אומר כלום, וגם לא מראה שמשהו לא תקין

שיהיה המון בהצלחה
    מקווה שנשמע ממך בקרוב בשורות טובות
  • 4 חודשים זה לא הרבה זמן, תחכי קצת, כמו שאוריאל אמרה זה יכול להעביד על תחילת הריון...הציפייה והלחץ עושה לנו בלאגנים בגוף ותופעות..
    אז תחכי שיהיה איחור משמועתי...
    בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה