חישוב מועד הביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    אני בת 42 ולקחתי במשך שנים גלולות. כאשר הפסקתי לקחת גלולות קבלתי מחזור אחרי 34 ימים. איך לחשב את מועד הביוץ הבא ? אני מעונינת להכנס להריון . מועד המחזור האחרון הוא בתאריך 23.1.11.
8 תגובות
עמוד 1
  • מכיוון שזה רק מחזור אחד קשה קצת לדייק במועד הביוץ, אבל את צריכה לקחת את מספר הימים ממחזור למחזור ולהפחית 14 ימים.. ז"א שביום ה-20 בערך זהו יום הביוץ שלך.. את יכולה גם להיעזר בערכות ביוץ ככה.. חישוב הביוץ הוא בדיעבד אם קיבלת אחרי 34 ימים אז 14 יום לפני כן היה הביוץ

המחזור מגיע 14 יום לאחר הביוץ בשורות טובות...
  • אוכל רק לייעץ לך לקנות ערכה של ביוצית. אני נעזרתי בה על מנת לחשב את מועד הביוץ ובעזרתה הצלחתי סוף סוף לאחר 4 חודשים לאתר אותו מכיוון שהיה מאוד מאוחר! (ביום ה24 למחזור)
    העצה הכי טובה היא להקשיב לגופך. בכל פעם בארבעה חודשים שניסיתי הרגשתי את הביוץ המאוד מאוחר אך ביטלתי זאת ואמרתי שזה לא יכול להיות ואולי אלו כאבי השתרשות וכך פיספסתי אותו.
    את אמורה להרגיש את הביוץ - דקירות, הבטן מתנפחת, לפעמים מעט סחרחורות והפרשות לבנות.
    שימי לב והיי קשובה!
  • עוד שיטה בנוסף, זה למדוד חום כל בוקר באותה שעה, כשהחום יהיה מעלה אחת מעל הממוצע בכל הימים שמדדת, זה אומרת שאת מבייצת

• ממתי מתחילים לבדוק את החום שחר?
  • אומרים שעוד לפני שאת קמה מהמיטה, אבל אני מודדת אחרי הפיפי הראשון, אני לא רובוט, לא בא לי טוב שום דבר כשאני פותחת את העיניים

• לא הבנתי

סושי תסבירי לי כמו לילדה מפגרת
    ממתי בודקים ? מאיזה יום? כמה מעלות צריך להיות?
    בקיצור הכל!

• אוקי קראתי
    רק שלא הבנתי מתי בדיוק אני מתחילה שוב
    כאשר החום עולה (אפילו במעלה אחת או מאית המעלה?)??? במשך כמה ימים?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה