כואב ועצוב:-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עבדתי במשמרת במחלקה שלי ,תקופה כזאת כמו שגם אתן חוות בבית עם ילדים חולים מגיעה למימדים גדולים אצלנו במחלקת ילדים.ועוד יותר כשאלו ילדים כרוניים עם מחלות נלוות כשאותם תוקף וירוס או חיידק הם מגיבים הרבה יותר קשה ונזקקים לאישפוז,2 מקרים כואבים זה 2 ילדים אחים עם תסמונת דאון מאושפזים{שזה נדיר שיש 2 במשפחה} המקרה השני זאת ילדה שבעצם נראת כמו תינוקת עם מחלות נדירות שכוללות גם עיוורון,וחירשות ליטפתי אותה וקיוויתי שלפחות את זה היא מרגישה...לאחר יום עבודה כזה כל הבעיות מסביב מתגמדות לעומת הדברים המהותיים של החיים -ילדנו.וכל יום אתה מעריך את זה יותר ואומר תודה רבה לאלוקיםעל הילדים שלנו,גם אם גם הם חולים לפעמים,מרגיזים,רבים,שופכים,לא מסדרים...הכל מתגמד שאתה יודע שברוך ה ילדיך בריאים פיזית ונפשית והתנהגויות כאלו רק מעידות על בריאותם...
    שיהיו רק בשורות טובות ואת אותם משפחות נשאר רק לחזק ולחבק אותם ואת ילדם
    תודה רבה לך ריבונו של עולם על הכול
8 תגובות
עמוד 1
  • לפעמים אנחנו שוכחים מה באמת חשוב ..
    מה עיקר ומה תפל
    זאת זריקת פרופוציה

• כל כך נכון מה שאת רושמת הכל מתגמד ליד אותם ילדים מסכנים (אולי הם לא מרגישים כך כי הוריהם גם מלךמדים אותם לא להרגיש כך ) אבל את ממש צודקת
    גם אני כל יום אומרת תודה על הילדה הנפלאה שלי למרות כל הבעיות הניתוחים שעברה עד כה (2 והשלישי עוד שבועיים) על הכל אני מודה (למרות הפחד המתמיד)

• אלוהים ישמור
    בריאות לכולם אמן ואמן
  • וואי ממש עצוב
    אורטל, היא מספרת שיש הרבה עבודה ואת שואלת למה היא לא עונה לך?
  • אוי באמת עצוב נורא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה