אוף למה הכל צריך ללכת עקום??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הזרקתי 6 ימים, היום הגעתי לביקורת (כולו יום 9 למחזור) ויש זקיק בגודל 24
    מה שאומר שאולי פיספסתי בכלל את הביוץ
    טוב שלפחות אתמול בעלי ואני "עבדנו" אבל רבאק - אני אמורה לעשות הזרעה כפולה, מתוזמנת, ולא לסמוך על האינטואיציה שלי ולקיים יחסים!!
    זה מעצבן אותי!!

טוב, נחכה לבדיקות דם ונראה אם כבר היה ביוץ. אני אעדכן.
10 תגובות
עמוד 1

• היי אל תספידי עדיין לא בטוח שפספסת
    לי אחרי 6 ימים של הזרקות היה זקיק בגודל של 24
    חכי לבדיקת דם ותדעי הכי טוב
    בהצלחה
  • טוב, כנראה שלא פספסנו, האחות אומרת שעוד לא היה ביוץ (פרוגסטרון נמוך, E2 גבוה). אבל פתאום "שכחו" את עניין ההזרעה הכפולה...
    אז עכשיו אני מחכה לתשובה בקשר לזה.

אוףףףףףף נראה לי שאם לא יצליח החודש אני יעבור לרופא פרטי.

• יופי
  • מצד אחד הבדיקות דם נמוכות מצד שני זקיק 24,זה כבר גדול,לא?
    מה שאת מתארת זה בדיוק הבעיה שהייתה לי,לא כל חודש אומנם אבל זה היה מפריע-חוסר סינכרון בין רמת ההורמונים בדם לגודל הזקיק. באותו חודש התבטל לי הטיפול

• שכחו את זה שהיא כפולה, לא את ההזרעה עצמה...

ורדים - את יכולה לפרט בבקשה איזה טיפול עוזר לסנכרן בין ההורמונים לגודל הזקיק? זו בעיה שחוזרת אצלי.
  • אני טופלתי בהזרעות אצל דר וייסמן,בטיפול השני החוסר סנכרון הופיע.
    הטיפול הוא יחסית ארוך אבל איןברירה.
    ברגע שמקבלים ווסת התחלתי גלולות למשך שבועיים,כדי שרמות ההורמונים יהיו נמוכות,שמפסיקים גלולות שוב הגיע הווסת ואז ביום החמישי התחלתי להזריק(אולי את עם כדורים) ולאחר מספר ימים נוספה זריקה נוספת שנקראת צטרוטייד,מטרתה היא שלא יהיה ביוץ ספונטני,וברגע שההורמונים וגודל הזקיק היו מתאימים לבייץ הייתי מזריקה אוביטרל.

כשהבנתי שזו תוכנית טיפול דומה להפריות,העדפתי לעבור להפריות. אם אני כסר עושה דרך ארוכה אז עד הסןף...

• ורדים - תודה

גם אני אצל וייסמן, לצערי אני רואה את ההפריות מתקרבות (הוא אמר לי "תתעברי כבר" כי הוא לא רוצה להגיע לשם...)
    מעניין שהוא לא מתייחס לקטע הזה של ההורמונים. כמעט תמיד יוצא לי לראות במעקב זקיק ממש גדול אבל הם טוענים שעוד לא היה ביוץ כי ההורמונים נמוכים.

טוב, אני אשאל אותו לגבי זה. מזל שכתבת לי כי לא ידעתי שזה משהו שאפשר לסדר...
  • פעם ראשונה שאני רואה מישהי עם בעיה כמו שלי...
    אני לא מבינה משהו,הוא טוען שלא היה ביוץ כי ההורמונים נמוכים ואני מבינה,אבל מה לגבי הזקיק?זה לא פיספס?מתי תעשי הזרעה שהזקיק יהיה 30 או בזקיק הבא שיגדל?

• וואלה אין לי תשובה על זה.
    לפי מה שהודיעו לי ההזרעה אמורה להיות ביום שלישי כאילו 36 שעות מהאוביטרל שאני אמורה להזריק הלילה.
    גם לי זה נראה מאוחר מדי.

כנראה החודש הזה כבר אבוד אבל אני אתפוס איתו שיחה צפופה (אולי תוך כדי ההזרעה, אם תהיה) ונראה לי שאני עוברת לרופא פרטי. ולהפריות.
  • וייסמן הוא רופא מעולה!!!!באמת שאחד הטובים והאנושיים בתחום. אני מאוד סומכת עליו הוא יודע מה הוא עושה. אני עזבתי אותו כי רציתי לעבור להפריות והוא רצה עוד הזרעות.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה