שבוע טוב יקירותיי :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• ההמתנה הורגת אותיייייייי
    אין לי סבלנות לחכות עד יום שבת
10 תגובות
עמוד 1
  • מצחיקולה מזל עקרב

• מתי תוכלי כבר לחזור? עשית בדיקת דם נוספת?
  • אוביטרל אמור להשפיע 12 יום, אני לא הייתי לוקחת צ'אנס לבדיקה לא נכונה... למרות שקשה לחכות (וגם אני מזל עקרב!!)
  • הייתי אמורה לעשות היום אבל הקטן עם חום

• 3 חודשים יטוסו לך מהר
  • תודה רבה

• היי.

דר דוד ישי כתב לי שהאוביטרל מתנקה מהגוף לאחר 8 ימים.והוא צדק.בדקתי בבדיקה ביתית לאחר 10 ימים התשובה היתה חיובית לאחר 12 יום היתה חיובית גם בבדיקה ביתית וגם ב.ד.היתה חיובית.אבל חשוב בשתן של הבוקר.

בהצלחה.

• באמתתתתת
  • חחחחחח
    בהצלחה
  • לי היה את אותו סיפור בהזרעה הראשונה עשיתי תמיכה של אוביטרל כ4 ימים לאחר ההזרעה.......וביקת דם עשיתי כ-8 ימים לאחר האוביטרל........תעשי אך ורק בדיקת דם זה הכי מדויק ואמרו לי שאם יש הריון אז הבטא צריכה להיות גבוהה האוביטרל משפיע ממש מעט לי הבטא היתה פחות מ-3 ככה שאת יכולה לעשות בדיקת דם.
    את יכולה מחר על הבוקר לעשות,שיהיה בהצלחה

http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה