היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מותק! מה קורה איתך? יש חדש? איך עברה השבת? נעלמת...התגעגעתי All you need is love....
6 תגובות
עמוד 1
הייי לך הריונית מהממת כמותך..!!!
אצלי הכל בסדר ברוך השם...!
עברה שבת מדהימה יחסית אצל חמי וחמותי [center]
הכל טוב יקירתי!!!!
איך את לא עושה בדיקה????? אני אוכלת ציפורניים מאז שכתבת את ההודעה האחרונה! ההלללוווואאאיייייייייי , All you need is love....
נוני יפה שלי......את תהיי האמא הכי בעולם כולו ובקשר לנרות
הלו ריגשתן אותי!! אני חושבת עליכן המון במהלך השבוע שתדעו!
אדווה אני רוצה בשורות טובות, אז ברשותך אל תעשי שום בדיקה עד שהאיחור יהיה משמועתי! ומירב, כשאת נעלמת לכמה ימים מהפורום אני ממש דואגת!! אז אל תעלמי!!!
בכיף העונג יהיה כולו שלי להכיר אותכן מעבר לצג המחשב......!
אני מבטיחה גם עוגה והרבה דברים טעימים למרב ולנוני הקטן
אדווה, מחזיקה לך אצבעות, את באמת מקסימה ותהיי אמא מהממממת... תחכי עד שיהיה איחור משמעותי ותרוצי לספר לנו... אני ממתינה לחיובי ממך. שיפוצים זה טוב, ככה את עסוקה רוב הזמן במחשבות שהן לא על ההריון... לפחות לא כולן.
מרבלס- שהיה לך הריון קל ושיעבור מהר.. אל תעזבי אותנו... במקרה שלנו אפשר לרקוד על שתי חתונות:-)
ושושי, את באמת משהו מיוחד. מקסימה אמיתית.... כיף לקרוא את מה שאת כותבת...