מחר החזרת מוקפאים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות .
    אני רוצה לשתף אתכן קצת
    אני עשיתי 4 טיפולי הזרעות כולל כפולה ולא הצליח לנו ...
    ואז נורא פחדתי להגיע להפרייה אבל עשיתי הפרייה בבית חולים אלישע ובהפרייה הראשונה נכנסתי להריון והכל הצליח יופי - היום הבן שלי בן שנתיים וחצי עוד מעט
    אז אל יאוש ואל פחד פשוט תעברו להפרייה הסיכוי מצויין ופחות תסכול קצת קשה יותר מבחינת הזריקות אבל זה שטויות לעומת זה שיהיה ילד שתחבקי ....

אני עכשיו עושה שוב טיפול הפרייה לילד נוסף ... יש לי מחר החזרת מוקפאים ואני רק מקווה שהכל ילך חלק וטוב וזה יקלט כי הבנתי שהסיכוי נמוך יותר במוקפא
    ויש לי דילמה מטומטמת ממש מטומטמת הלוואי שרק זו תיהיה השאלה אבל אני לא יודעת עמה להכניס 2 או 3 ???.
    אודה לתגובה

בשורות טובות , נשיקות
3 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל שיהיה לך בהצלחה..........ובמקרה גם אני מטופלת באלישע ,את מטופלת אצל פרופ' איצקוביץ?
    http://www.holdthatpic.com/
  • שיהיה המון בהצלחה, מחזיקה לך אצבעות,
    אני חושבת שלא את מחליטה כמה מחזירים,
    זה מאוד תלוי כמה הקפיאו ביחד, 2 או 3....מקפיאים אותם יחד בקשיות....
    לדעתי עדיף שניים אבל מה שהרופא שלך יחליט....
    בכל מקרה המון בהצלחה
  • אני לא ממש מבינה למה אומרים שעם מוקפאים הסיכויים הם קטנים יותר.
    לדעתי עדיף טיפול של מוקפאים כי הוא קל יותר, בלי זריקות ובלי שאיבה
    הגוף יותר נינוח ומוכן להיקלט. אבל זו רק דעתי.
    אני נקלטתי עם מוקפאים, ועכשיו אני בהריון עם תאומים
    אם מפשירים 3 עוברים כבר תחזירי את שלושתם, אם שניים אז רק שניים.
    שיהיה בהצלחה !!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה