בחילות והקאות..עד מתי:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אהלן בנות.. סיוט הבחילות וההקאות התחיל לפני בערך שבוע.. כבר הגעתי למצב של התייבשות ואיפוז+עירויים :-<
    ואני כרגע לוקחת כל יום נר של פרמין כי אם לא אני לא מצליחה לעבור את היום..
    העניין הוא שגם הנרות התחילו להיות חלשים פתאום חח..
    למישהי יש מושג עד מתי זה אמור להמשך? :/

13 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת מתוקה...אצל כל אחת זה אחרת...
    תשתדלי לשתות המון מים, גם אם את מרגישה שיש לך בחילה מהם...חשוב שלא תתיבשי.

All you need is love....
  • מאמי בשביל לא להגיע למצבים של התייבשות ואשפוזים מיותרים תשתי המון מים. שיהיה לך בקבוק מים צמוד כל היום. וגם אם המים עושים לך בחילה תוסיפי להם לימון ותשתי. אין לך ברירה.
    תרגישי טוב
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• להיות הורים זה לשמוע - אבא, אמא...
    ותחושה נפלאה זורמת לה פנימה.
    להיות הורים זה משרה מלאה, בלי שביתות,
    בלי תוספות שכר.
    זה שהחום לא יורד הלב נצבט ונשבר.
    להיות הורים זה להתחיל ילדות שנייה עם בובות, פילים
    ודובים מקסימים.
    זה תמיד לקוות שהלילה, נוני לא ירטיב.
    לדעת, ששלנו הכי טוב מכככולם
    ולאהוב את הקטנטנים שלנו הכי בעולם :-)

• אל תדאגי, בסוף זה עובר כאילו לא היה בכלל ומתחילים להינות מההריון...
    תשמרי על עצמך !!!!
  • האמת היא שאין נוסחה קבועה להקאות ובחילות היות וזה משתנה מאשה לאשה ומהריון להריון.
    כמה הצעות לשיפור התחושה:
    מים קפואים עם לימון ומעט סוכר! עוזר להעביר בחילה.
    אפילו קרח ומלפפון.
  • היה לי בדיוק כמוך! גם אני הגעתי לאשפוזים והנרות הפסיקו להשפיע.

אצלי זה הפסיק בשבוע 13-14 ועכשיו אני נהנית מההריון!

מה שעזר לי זה ארטיק קרח.כך גם הכנסתי נוזלים לגוף וגם לא הקאתי אותם מיד.

אני מבינה אותך מאד ויודעת שזה קשה, אבל אל תדאגי, זה יעבור ואת תהני מההריון!

• יש טבליות נהדרות מבית תפוח קוסמטיקה

מצרפת קישור:
    http://www.tapuach.co.il/html5/ProLookup.taf?_ID=22367&did=2436&G=10871&SM=11205בחילות בהריון עד מתי
  • אני עד שבוע 20 סבלתי מבחילות והקאות מטורפות - כל מה שנכנס לפה יצא אחרי כמה דקות..
    בקשר לפרמין - יש נשים (כמוני) שהכדור עשה להן יותר גרוע... תשימי לב לזה.
    אם את מגיעה למצב של התייבשות יש כדור שנקרא 'זופרן' הוא נורא יקר לקופות ולכן לא נותנים אותו ישר.. הוא בטוח בהריון ונותנים אותו בד"כ לחולים שעוברים טיפולי כימו.. תבררי עליו, הוא יכול לעזור לך :)
    בהצלחה!
    ולא להתייאש.. בסוף זה יעבור...
    המשך קליל ותקין!

שיר (:
  • היי :)
    גם אני סבלתי מבחילות איומות ונזקקתי לעירויים. הבחילות התחילו בשבוע 6 והפסיקו לחלוטין בחודש 6. פארמין לא עזר לי בכלל!! הדבר היחידי שעזר לי היו כדורים שנמכרים בסופר פארם (בלבד. דרוש מרשם רופא): דוקסילאמין בשילוב עם ויטמין B6.
    תרגישי טוב!! ותהיי חזקה :)
  • טוב אין לי מושג איך זה כאן זה שרשור שלי מהשם משתמש הקודם שלי מלפני 3 שנים פלוס :) הבן שלי כבר בן 3 ושלושה חודשים חיחחחח..אם מישהי רוצה לדעת מה עזר לי בסוף אחרי מלא אישפוזים והתייבשויות זה היה רק הכדור סטרון
  • חחחחחחחחחח טלי
    הורסת

איזה כינוי ישן נושן אה...
    מהתקופה היפה
    אין אין כמו ליעד החתיך שלי

אוהבתותך סיסט

• אני גם כן סובלת, מקיאה איזה שבע פעמים ביום. אני בשבוע 11 ועדיין אין שום שיפור. קצת עוזר לי איגלו קרח, זה טוב רק לכמה דקות בודדות אבל גם זה משהו. בעקרון אני נחה כל הזמן, כל תזוזה גורמת לבחילה ובעיקר נסיעות ברכב. אתמול לקחתי את הבן שלי לחוג ובדרך כמעט הקאתי על ההגה...אני לא לוקחת שום כדור כי אני מאוד חוששת מתופעות לוואי כלפי העובר. הרופא גם כן המליץ לא לקחת כלום ופשוט לנוח ולשתות. תרגישי טוב, מבינה לליבך!!!!
  • אופס עכשיו ראיתי שזה שרשור ישן... לא נורא, בטוח יש הריוניות חדשות עם אותה בעיה נושנה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה