שאלה נוספת להמשך... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ישי,

נזכרתי שיש לי שאלה גם לגבי המינון של הדקא בזמן הגירוי.

כאמור, הפעם הזאת מישהו (לא יודעת מי) הכין לי תכנית שלא במתכונת הרגילה לגביי, שזה אומר שבזמן הגירוי אני צריכה לעבור לחצי דקא.
    אני מניחה שזה בגלל שבפעם הקודמת היה נראה שהדקא הפריע לגירוי הזקיקים, אבל לפי מה שקרה הפעם, נראה דווקא שהדקא משפיע באופן חזק אצלי על הגירוי.

לכן, אני מעוניינת לדעת האם לאור התפתחות העניינים בטיפול הנוכחי לא כדאי להישאר גם בזמן הגירוי על דקא שלם?
    (בכל מקרה, אני קצת חוששת, לאחר שענית לי בפעם הקודמת על כך שיש לפעמים מקרים שירידה לחצי דקא יכולה לגרום לחוסר שליטה על הביוץ).

בתודה,
    לימונית
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    שכחתי להגיד מילה על עובי הרירית .שוב , אין לי תשובות והסברים לכל תופעה , אבל לדעתי רירית שמסוגלת להתעבות לעובי כזה היא רירית עם פוטנציאל טוב יותר להצלחת ההשרשה.
    לגבי מה שאמרתי על הורדת מינון הדקפפטיל. אני עדיין עומד מאחורי הדברים. אבל , אם התוצאה תהיה תגובה טובה יותר של השחלות , יתכן ששווה לקחת את הסיכון

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה