עוגת יומולדת בגן - סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה יותר חשוב לכן מבין השניים:
    1. עצם חווית הכנת העוגה ליום ההולדת של הקנצ'יק (כלומר, משהו מעשה ידכן ומשהו טעים שיהיה אהוב עליכן ועליו)
    או:
    2. שכל הילדים בגן יוכלו להינות מהעוגה.

במילים אחרות: עד כמה אתן חושבות שזה חשוב להתאים את העוגה לאלרגיות של ילדים אחרים?
    ומה בנושא כשרות? (בגנים בהם יש גם ילדים ממשפחות דתיות...)?
    האם לדעתכן הילד האלרגי הוא זה שצריך להביא לעצמו חתיכת עוגה מהבית?
6 תגובות
עמוד 1
  • אני פתחתי שירשור על הנושא הזה לפני מס' חודשים... בגן של גל יש ילדה אחת שהיא אלרגית למוצרי חלב.
    דעתי עדיין לא השתנתה וגם לא תשתנה
  • אני חושבת שיש להתחשב באלרגיות ובכשרות.
    ילד שאלרגי לכל מיני דברים אומנם יודע איך להתמודד עם זה ויודע שהוא לא כמו כולם - אבל לדעתי יותר נעים שכולם יכולים לאכול יחד.

בגן של מעין ביקשו במקום להכין עוגות לקנות בגלל נושא הכשרות, אנחנו אוהבות להכין ביחד את העוגות אז קניתי נפה (שאר כלי העוגות הם חלביים או זכוכית) ואנחנו משתמשות בנפה להכנת העוגות בגן של מעין בלבד.
    בסה"כ ניתן למצוא מתכונים לעוגות ללא חלב, ללא גלוטן וכו'.

• פעם בשבוע אני לוקחת את מעין לחוג בוקר במשחקיה. לתאומים שבאים באופן קבוע יש יומולדת ביום רביעי ובגלל שהם לא שומרים כשרות הצעתי לאמא שאני אביא למעין פרוסת עוגה מהבית. מעין גם אלרגית לחלב, אבל זה בכלל לא הפריע לאמא. מה שהפריע לה, לדעתי, היה שהיא לא תוכל להכין את העוגה כי המטבח שלה לא כשר.
    אור הולך לגן חרדי והגננת הבהירה לכל ההורים בתחילת השנה שאפשר להביא לגן רק מוצרים בהכשר בד"ץ העדה החרדית, כי זה ההכשר שמקובל על כל הזרמים.
  • לדעתי צריך להתחשב בכל הילדים בגן ואם את יודעת שיש ילד שאלרגי או אוכל כשר - אז להתחשב (זה עינוי לילדים הקטנים האלו כשהם לא יכולים לאכול משהו).

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • לאופק בגן הקודם היתה ילדה אלרגית לחלב ובימי הולדת ההורים התבקשו להביא עוגת פרווה וכולם ללא יוצא מן הכלל קיבלו את העניין בהבנה. בשקיות הפתעה שהבאתי לגן הכנתי אחת שהיא נטולת דברי חלב והמרתי הכל לאותם דברים פרווה במיוחד לאותה ילדה.

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

• אני מתחשבת... יש ילד אלרגי בגן
    מסכן מה הוא צריך לראות את כולם אוכלים משהו מסויים והוא לא? (גם אם נתנו לו משהו אחר)
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה