שלום ושאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    לפני כארבע שנים כשסוף סוף נכנסתי להריון אחרי 6 הזרעות ו- 8 הפריות ICSI חשבתי שמעכשיו הכל יהיה פשוט יותר.
    ילדתי ילדה מקסימה שמחממת את הלב והבית ואני ובעלי הכי מאושרים בעולם. אבל- זה רק מגרה לעוד... איך אפשר להסתפק ברק אחת כזו? ואיך אפשר לשאירה לבד בעולם ללא אחים ואחיות (המשפחה המורחבת מאוד מצומצמת כך שגם דודנים אין לה במיוחד...).
    אז החלטנו להתחיל מההתחלה ולנסות שוב. אבל היום אני כבר כמעט סבתא בגילי (כמעט 40), השעון מתקתק לו במהירות בזק והכל נראה כחלום שרק מתרחק ומתרחק.
    עשיתי כבר 4 הפריות והגוף עייף!!! אני משתדלת לשמור על שפיות וחיוך וזה קשה מאוד. די מרגישה שוב כשפן ניסיונות של רופאים שלא טורחים להתאים טיפול אלא פשוט נתפסים לפרוטוקול וכל הבנות באותו מרכז רפואי זוכות להינות מהטיפול - עד שיחליטו על פרוטוקול אחר - לכולן...
    גם אתן מרגישות כך?
    אני מעוניינת להחליף מקום והייתי שמחה לקבל המלצות על מקום בו היחס הוא אישי גם ברמת הטיפול. אני גרה על ציר רעננה-נתניה ואשמח לקבל חוות דעת על רופאים מעולים מהסביבה.

תודה וערב טוב לכל הנוכחות,
    גילי
2 תגובות
עמוד 1
  • שלום גילי,
    ברוכה הבאה ושהות קצרה בפורום הזה...
    אומנם אני "אמא" ללא ילדים אבל ההרגשה הכמיהה היא אותו דבר.
    כולנו פה בשביל אותה מטרה הדרך שלנו לא תמיד חלקה יש עליות וירידות אבל אסור לנו לוותר צריך להיות אופטימים ודבקים במטרה...
    מותר לפעמים לעשות הפסקה להרגע ולאגור כוחות אבל אנחנו פה בשביל לדחוף ולתמוך
    בהצלחה,
  • שלום לך... במקרה נכנסתי.כדי לחפש חברה... אני כבר בחודש תשיעי עכשיו .ברוך השם. אחרי תקופה שההיתי פה בפורומים. אני יכולה להלמליץ לך על ד"ר יובל אור ועל פרופסור עמית בראש שנמצאים בקפלן. לא רק מההצלחה שלי ,מהצלחה של גיסתי ועוד חברות הם פשוט מדהימים ומדוייקים. שיהיה לך בהצלחה אל תתיאשי כי זה כלכך שווה את זה. שתצליחי ב"ה את וכל מי שמנסה ורוצה שב"ה יתפס בפעם הראשונה...

יסמין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה