יש סיבה לדאגה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבת שלי בת 3 חודשים מנסה להתרוממם משכיבה בעזרת שרירי הבטן,
    גם אם היא שוכבת על משטח ישר היא מצליחה להרים את הכתפיים והראש,
    זה מלחיץ אותי אבל אני לא יודעת אם יש סיבה בכלל...

מישהי יודעת? מכירה? מה אתן חושבות?

תודה מראש
8 תגובות
עמוד 1

• הבעיה היא שהיא מצליחה להרים את עצמה ממש גבוהה, היא יכולה להתיישב לגמרי בתוך הסל קל וזה ממש לא הגיל...

• נראה לי שזה לא טוב, כי היא תלמד להתיישב כך בעתיד וזו לא הדרך הכי נכונה להתפתחות שלה.
    אני מציעה לך לשאול בפורום "התפתחות תינוקות" לכל מקרה.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • כל עוד היא עושה את זה לבד ולא "עוזרים" לה ונותנים לה להאחז ביד שלכם
    לדעתי זה בסדר
    ברמת העיקרון אמורים להתיישב מהצד ולא בהתרוממות אבל אם היא עושה את זה לבד לא נראה לי בעייתי
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • כל עוד זה בא ממנה בלבד זה בסדר גמור.
    כל ילד מתפתח בצורה שונה ובקצב שונה
  • ככה גם הבנות שלי היו בגיל הזה....
    קשה להם לראות את העולם כל הזמן בשכיבה אז הם מנסים להתרומם.... לדעתי זה מעולה (מה רע בקצת שרירי בטן?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה