היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה קורה נשמתי??.. אני מחכה לקרוא בשורות טובות ממך!!! מתי את עושה בדיקה?? ----------------------------------------------------
בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
4 תגובות
עמוד 1
נונית יפה שלי התחילו להלחיץ אותי בפורום כולם במתח חח תאמת אני לא ממהרת לעשות בכלל כי לא יודעת תחושה כזאת שאני לא בהריון אבל בעלי אמר לי מתי שתמיד היית מרגישה שאת כן בהריון אז היית מקבלת...והפעם את לא מרגישה אז אולי את כן...והאמת שאני בכלל לא חושבת על ה
תחשבי על זה ככה: את ואני הלכנו לטבול בערך באותו יום, ועכשיו אני אוטוטו צריכה לטבול שוב!!! אז יאללה!! מתי את מתכננת לבדוק? את באיחור של כמה יימים? ----------------------------------------------------
בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
כן יפה, אבל אל תשכחי שהקדים לך החודש שאני חושבת שזה מצויין עבורך לא יודעת למה ההרגשה שלי אומרת שזה החודש שלך