עזרה בנות ...ביוץ מאוחר יתכן \..?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנותתתתתתת.....
    מחזור אחרון
    7.1.11 נמשך כ 4 ימים
    מחזורים סדירים לפי 4 חודשים אחרונים אחרי נפסקת גלולות
    מקבלת כל 30-31 יום
    חודש שעבר היה לי קצת הפרשות חומות ... ואז התחיל לצערי...
    התחלתי לעשות בדיקת ביוץ בדקתי בדקתי עד היום לא איבדתי תקווה לא יודעת למה כי זה היה לי מוזר שלא היה ביוץ ..פתאום הופ הופיע 2 קווים ברורים לגמרי ואתמול קו אחד כהה ושני בהיר עד כהה.. וגם עוד דבר שחשבתי שמאיד על הביוץ זה ההפרשה הלבנה שקופה כמו חלבוןשהייתה היום... ואז הבנתי שיש מצב שיש לי ביוץ מאוחר ? לא <??
    תאמת לא פיספסתי לרגע וישר אמרתי לבעלי "לעבודה" אולי כן אולי לא .. ננסה ... כי תאמת כבר הסתבכתי עם הביוצים האלה........ קצת ארוך בנות אבל מה אני יעשה .. לא בקיאה בנושא .חחח

תודה מראש בנות
    ונקווהההההה שהחודש יהיה רק בשורות טובות אמןןןןןןןןן
3 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב לך.
    התרגשתי לקרוא את דברייך כי זה בדיוק מה שקרה לי. במשך 4 חודשים לא ניקלטתי ולא הבנתי למה.
    קניתי את ערכת ביוצית והתחלתי לבדוק מהיום ה11 ו..שומדבר.
    להפתעתי היו בערכה שני פסים ביום ה24 למחזור!!!
    אין פלא אפוא שלא נקלטתי עד עכשיו.
    לי היו מחזורים של 28-36 כך שהיה מאוד קשה לאתר את הביוץ.
    טוב שקיימת יחסים כי זה מעיד על ביוץ.
    תמשיכי כמה ימים במרץ ואז תספרי שבועיים מהיום!
    בתקווה שהצלחתם.
  • מחזיקה לך מלאאאא

All you need is love....
  • תודה רבה בנותתתתתתתתתתתתתת !!!!!

והיום ממשיכים "לעבוד " גם חחח
    ואמןןןןןןןןןןןןןן רק בשורות טובות לכולנו !!!!

אמשיך לעדכן

ערב מקסים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה