מסג' בזמן הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תמיד היה לי מעניין לדעת האם לאישה בהריון אפשר לעשות מסג'?
    ספא אני יודעת שאסור, אבל מסג'ים תמימים. בטח אני לא מדברת על החודשים האחרונים של הריון.
19 תגובות
עמוד 1
  • אני יודעת שבשליש הראשון דווקא לא מומלץ לעשות מסאג'ים .
    ולאחר מכן אפשר אבל רק עם מטפל שיודע לעשות מסג'ים בהריון...
    שוב, אני לא בטוחה ...עוד מעט המומחיות כאן יסבירו הרבה יותר טוב ממני

All you need is love....
  • אני יודעת שבשליש ראשון אסור, אבל אני לא לוקחת צאנס ככה שבכל ההריון לא מתקרבת לזה

• עד שבוע 16 מותר, אני היתי בספא והסבירו לי שעד שבוע 16 מותר אבל רק על ידי בעל מקצוע..
    אני מאוד נהנתי.. מומלץ!
    ספא כמו אט טאב וכאלה אסור..

• יש לי שאלה- מותר לבעלול לעשות לי מסג' להקל על כאבי הגב?

עד עכשיו הוא עשה לי בעדינות- לא ידעתי שאסור.....

• את בטוחה שעד שבוע 16 אפשר להשתמש בספא?
    שמעתי שזה תקופה הכי קריטית.
    חשבתי רק על מסג' וגם בישיבה
    האם יש מקומות מיוחדים של ספא שנשים בהריון יכוות להשתמש?
  • גם אני רציתי לדעת אם מותר לעשות מסאג'...
    יש לי כאבי גב מטורפים ובעלי הציע שנזמין מסאג' הביתה גם לי וגם לו...
    השאלה אם זה מותר בחודשים הראשונים....

האם יש כזה דבר מס'אגיסיסט שהוא מומחה להריון?

• בנות אתן מתבלבלות!
    מסאג' בהריון לא מומלץ רק בשליש הראשון.
    אחרי זה, אין בעיה עם מסאג' כל עוד הוא נעשה על ידי מטפל שמומחה במסאג' הריון- בכל ספא יש מטפל כזה היום ואפילו בקופת חולים. בכל מקרה, צריך לשאול קודם אם יש למקום טיפול לנשים בהריון ומה ההסמכה של המטפל.
    עם מסאג' ביתי שהבעל עושה אין שום בעיה- רק לא להגיע לנקודות שאת מרגישה כאב שהוא לא כאב שרירים רגיל- כל אחת מכירה את הגוף שלה.
    כמו כן, בשליש האחרון יש להימנע ממסאג' רפלקסולוגי בכפות הרגליים מכיוון שבכפות הרגליים ישנן נקודות שמתקשרות לכל איבר בגוף ולחץ עליהן, יכול להביא לזירוז.

לסיכום- לכו תעשו מסאג' ולכל הפחות, תדרשו מהבעל מסאג'! (-:
  • אני עשיתי ספא בסידא ספא בחולון יש שם מומחה להריון.
    ואני עשיתי שהיתי בחודש שלישי..
    היה תענוג! ולפני שהלכתי שאלתי רופא הוא אמר שמותר
    אז אני אורת את זה בביטחון מלא!

• אני גם עשיתי בירור ונאמר לי שמותר.

לפני שבוע הזמנו מעסה אלינו הביתה, היה כיף וממש נהנתי, במיוחד בימים אלו שיש עומס כבד על הגב.

אגב המעסה שהזמנו היה ממש מקצועי, אדיב וסבלני.

אם תרצי אני יכולה לתת לך את מספר ה
  • ספא ומסג' בממומלץ במהלך הריון לא מומלץ לפי הרופאים אבל אחרי הריון זה מומלץ ביותר. אני ביקרתי בספא משגע אחרי ההריון עם הבת שלי ויצאתי כמו בן אדם חדש. אני מצרפת קישור במידה ותרצי לבקר!
    http://spamaroc.co.il
  • אני גם יודעת שהחל משבוע 14 בערך מותר מסאז' עם מישהו שיודע.
    אני קצת מפחדת האמת אז בינתיים נמנעת.
    בעלי עושה לי הרבה גם בגב (רק העליון) וברגליים...
  • גם בעלי היה עושה לי מסאז בכפות רגליים, אבל קראתי שזה מזרז לידה. בקיצור, נמנעת... בלידה בעלי הבטיח ככה: מסאז בכפות רגליים, הבטיח שיעשה לי בכל ציר עם שמו שקדים במקום האחות במקום המוצנע (אולי יקל על הלידה), הבטיח לי ארוחה לבית חולים כל מה שרק ארצה. כולל פרוזן יוגורט שאני נמנעת לאכול כי אני גבולית בסוכר....
    וגם מתנה על זה שאני אביא לו ילד לעולם.... בקיצור שווה לי כל העניין חחחחח
  • חחחחח תות
    גם אני קיבלתי מלא הבטחות
    אבל השבוע חברה שלי ילדה לידה ארוכה וקשה ובעלה בכה יותר ממנה כי הוא לא יכל עם כמה שכואב לה!!!!
    אז עכשיו אני תוהה אם לסמוך על זה
  • חחחח טוב אם לא יעשה מסאז לפחות שיקנה מתנה על זה שאני גיבורה ושיקנה לי אוכל שאני רוצה חחחח
  • חחחחחח הכי מגיע לנו.. כל פעם שאני קמה בלילה ומסתכלת עליו ישן כמו תינוק אני חושבת את זה
  • אני מתעוררת בעיקר לפיפי ולא מצליחה להרדם חזרה. לוקח לי שעתיים לחזור לישון. ממחחחח
  • אז אני לא מבינה מותר החל משבוע 14 או לא ??? אני הזמנתי תור לי ולבעלי במלון .. אל תפחידו אותי ... :/

• אני יודעת שמותר!!! כמובן עם מישהו שמתמחה בנשים בהריון
    הנה משהו שמצאתי על זה
    מותר או אסור: מותר, אבל לא חזק מדי. בהריון רצוי להתפנק ומסאז' בהחלט יכול לעזור. הספרות הרפואית אינה אוסרת על מסאז', אבל בזמן ההריון העור רגיש ולעתים נוטה לבצקת, ולכן עיסוי חזק מידי עלול להכאיב ואף לגרום לשטפי דם במקרים נדירות. כדאי בכל אופן להימנע מעיסוי הבטן. בנוסף, יש לוודא שהקרם או השמן בו נעשה שימוש בעיסוי אינו מחומם לטמפרטורה הגבוהה מ-37 מעלות

מניחה שלא תכננת גם ככה לעשות עיסוי תאילנדי שדורכים לך על כל הגוף אלא משהו רגוע ובכיף... :)
    תמיד יכולה לשאול את ד"ר הדר כדי להיות עוד יותר רגועה

• בעיקר מה שבעייתי בהריון זה רפלקסולוגיה.
    לגבי מסג' זה אפשרי אבל רק ע"י מישהו עם נסיון בנשים בהריון.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה