אני עייפה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין לי כוח יותרר......... אני לא מצליחה להיקלט כבר עברה שנה וחצי ואני עדיין לא מצליחה להיקלט להריון למה? אני לא מבינה את זה?......
    יש לי שחלות פוליציסטיות אבל עדיין נשים אם שחלות פוליציסיטיות מצליחות להיכנס להריון ורק אני תקועההה......
    פשוט לא מבינה מה קורה

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
14 תגובות
עמוד 1
  • אוי חמודה... יהיה בסדר.. כל דבר בעיתו.
    אני מבינה את הקושי, ואת הכאב אבל אי אפשר להתייאש.. בסוף זה יבוא מתישהו.. היי חזקה וזה יבוא בזמן הכי נכון!!!!!!!

בנתיים יש לך עוד זמן להנות מהזוגיות..
    קבלי הרבה בשורות טובות...
  • קודם כל שולחת לך המון

מעבר לזה אני גם מנסה המון זמן ללא הצלחה, כל מה שאני יכולה להגיד לך שבסופו של דבר כן תכנסי יכול להיות שזה יבוא בהפתעה ברגע שהכי לא תצפי לו

את עוברת טיפולים מסויימים בגלל השחלות הפוליצסטיות?

אני ממש מבינה אותך, גם אני לפעמים מתוסכלת ומיואשת ומרגישה שזה לעולם לא יקרה, אבל אז אני אוספת את עצמי עם המון אמונה שזה כן יקרה בקרוב מאוד

מאחלת לך בקרוב מאוד להתבשר בבשורות הכי טובות שיש

יהיה טוב, רק צריך להאמין בזה
  • תחזיקי מעמד.... אין איזה שהן בדיקות שניתן לעשות או טיפולים שאפשר לעשות לעזור להיקלט להריון?

תחזיקי מעמד
  • קודם כל ניתן להיכנס להריון עם שחלות פוליציסטיות!
    האם את עושה טיפולים כלשהם? מעקב זקיקים? איקקלומין?
    את עושה מעקב אצל רופא?

All you need is love....
  • יש לי רופא מפגר שלא מסביר לי כולם אני עכשיו מחפשת רופא נשים אחר באזור המרכז שקשור לקופת חולים מאוחדת
    הוא נתן לי תרופות שמעלות את רמת הסוכר בדם ואני לא מתכוונת להתחיל לקחת תרופות שייגרמו לי בעיות של סוכר .... למה אני צריכה לגרום לעצמי לחלות במשהו אחר..
    אני לא יודעת איך מה לעשותתת בעלי רוצה שנתחיל לעשות טיפולים ואני לא רוצה להתחיל לקחת הורמונים אני ממש מפחדת אני לא יודעת מה לעשותת

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
  • יש את ד"ר אילון לחמן בת"א שעובד עם מאוחדת. הוא רופא טוב אבל לא נשפך מנחמדות.
    אבל הוא לא רופא לפוריות, הוא רופא נשים "רגיל"...

• דבר ראשון לפני שאת מתחילה לדחוף שטויות לגוף, תחליפי רופא אם הוא לא מוצא חן בעינייך.
    דבר שני, תתיעצי עם הרופא החדש האם זה נכון להתחיל טיפול מהסוג הזה (סוכר זה הרבה בלאגנים...) ולמה הוא טוב?
    אין לי רופא לעייץ לך כי אני כללית ואני גם ככה מטיילת בין רופאים.
    אל תמהרי לעשות טיפולים, זה הרבה ריצות ולא נעים...
    תראי מה האופציות שלך יחד עם הרופא (ובעלך כמובן), ותבהירי לו שאת לא מתלהבת בלהתחיל טיפולים, תראי מה הוא יגיד לך...
  • בעזרת ה' הכול יהיה טוב!!!
    נראה מה יהיה בהמשך הדרך...

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
  • יש לי רופא מדהים שעובד עם מאוחדת.
    נשים מגיעות אליו ממש מכל מקום בארץ- ד"ר ערן אהרון. אני הולכת אליו בהרצליה.
    הוא עדין ומתחשב ויש לו גם חוש הומור... מאוד נחמד ומרגיע והכי חשוב מקצועי. רואים שהוא נמצא בעולם הזה בסוג של שליחות. מומלץ מאוד.
    קרן

• חמודה שלי

יש לי חברה שניסתה יותר משנה להיכנס להריון עם שחלות פוליציסטיות, ואני הצעתי לה ללכת לפרופ' משיח (ידעתי שכלכלית היא יכולה לעמוד בזה) והיא נקלטה בהפריה הראשונה
    היום יש לה תאומים בני שנתיים וחצי
    תחשבי על זה..
  • מזה כלכלית?.... כמה הוא לוקח??.....

בעזרת ה' נעשה ונצליח...

• אני לא חושבת שהמחירים אז והיום שונים אבל נראה לי שלפגישה הוא לוקח בערך 800-1000 ש"ח , נגיד לאולטרסאונד היא שילמה 800 ש"ח
  • אני פשוט לא מבינה למה הם לוקחים כול כך הרבה כסף זה לא נורמלייייי.....

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
  • מאמי גם אני עם שחלות פוליציסטיות ולקחתי איקאקלומין, כמובן שעשיתי מעקב זקיקים ובדיקות דם והנה, לאחר מחזור טיפול אחד נקלטתי!
    אני ממליצה בחום על איקאקלומין או כל סוג אחר של התערבות חיצונית...
    אני הייתי מקבלת מחזור פעם ב3 חודשים בערך אחרי שהפסקתי עם הגלולות, פשוט לא בייצתי...
    ליבי איתך ובהצלחה!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה