שאלה קצת מביכה, אבל זה אתן, אז לא אכפת לי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • השאלה שלי היא על ס ק ס....
    היא מאד אישית אולי אפילו יותר מידי בשביל הפורום, אבל אני באמת לא יודעת מה לעשות.

אני אספר קצת על עצמי כדי שיהיה לכן את כל הפרטים לענות לי.

אני בת 21. נשואה שנתיים וחצי. בעלי הוא החבר הראשון שלי, אני איתו מגיל 16. מעולם לא נגעתי בגבר אחר חוץ מבעלי (חוץ מסטירה שנתתי למשהו ממש חצוף).אני דתיה כך שלא נגעתי אומר גם ללא חיבוקים, נשיקות, נתינת יד וכו'
    אבל תמיד הייתי מאד מינית, גם במראה שלי וגם בהרגשה.
    בעלי לעומתי, חזר בתשובה. הוא בן 29 והיתה לו לפני חברה 6 שנים והם גרו יחד והתנהגו כמו זוג חילוני לכל דבר. אבל הוא לעומתי הרבה יותר ביישן.

למרות תקופת החברות הארוכה לא שכבתי עם בעלי לפני החתונה. לפני החתונה אפילו קצת חששתי מזה (נראה לי שלכולן יש חששות מהפעם הראשונה....)
    אבל אחרי החתונה פתאום הכל היה מותר. כמובן שנצלנו את זה לסקס ללא הפסקה....

חיי המין שלנו עדיין מעולים, התדירות גבוהה והכל בסדר.
    יש לי רק בעיה אחת. אני לא מסוגלת לומר "לא" לסקס. אני יכולה להיות חולה, עיפה, גמורה, עצבנית, אבל אני עדיין ארצה....
    בעלי לעומת זאת כן מסוגל לומר "לא" ולפעמים זה מאד פוגע בי.

אני לא אוהבת את זה שאני כ"כ "קלה להשגה", אבל אני לא יודעת איך להתנהג אחרת. אני לא יודעת איך לגרום לעצמי לא לרצות.
    אני מרגישה שבעלי לא מחזר מספיק ולא טוב לי עם זה.
    ניסיתי לדבר איתו על זה וזו היתה התשובה שלו: "מה את רוצה, כל פעם שבא לי יש לי.... אבל לפעמים לא בא לי"
    נפגעתי מזה מאד, אבל הוא פשוט אמר לי את האמת.

אני מתייעצת איתכן כי אף פעם לא הייתי עם גבר אחר, אני לא יודעת מה זה נורמלי או לא נורמלי להרגיש. אני רוצה להרגיש מחוזרת ולא ברורה מאליו....

אשמח לעצות, ותודה לכל מי שקראה עד לכאן.

17 תגובות
עמוד 1
  • נשמה זה כל כך נורמלי שאת מרגישה ככה...
    את אישה ואנחנו חייבות להרגיש נערצות מהבעלים שלנו..
    גם לי זה קרה והייתי ממש בדיכאון אבל כל פעם בלי כוונה הייתי עוקצת אותו בעדינות מהכאב שהיה לי בנשמה ... ובעלי הוא אוהב אותי באמת אני יודעת שהוא בחיים לא ירצה להכאיב לי.. אבל הוא לא היה מודע שהרגש הזה כל כך חשוב לנו... והייתי אומרת לו זה חשוב לי..
    ואז הייתי משנה בעצמי את האווירה בבית הייתי תמיד שמחה ואומרת לו אתה לא יכול בלעדי.. הוא היה משנה את הגישה שלו.. ותמיד הייתי שמחה ומכניסה לו טיפה טיפה שזה ממש חשוב לי.. עד שהוא היה אומר מעצמו חודש הבא מתחילים מהתחלה .. והוא פשוט לא עוזב אותי ואוהב אותי יותר ויותר !..
    אז רק סבלנות וגם אל תתייאשי ממנו ואל תשתקי זה רק מרחיק תגידי את זה אבל בעדינות וברגש!!.. אבל תגידי כי זה סכנה לשמור בלב!

תמיד תהיי בשמחה זה משנה את הגישה של הסובבים אותך נשמה...

• מתוקה את מזכירה לי אותי ואת בעלי

• לא קראתי את התגובות של הבנות אבל רק רציתי שתדעי שעפ"י ההלכה לגבר אסור להגיד לא כשהאישה מבקשת..אבל לאישה מותר..

וסתם עצה, ברגע שהוא רוצה תגידי לו לא.. תצאי מנוקדת הנחה שגם אם את רוצה, את אומרת לו ואז הוא יופתע ויתחיל לחזר..ויכול להיות שבעקבות החיזורים "תישברי" וכן תשכבו אבל העיקר שקיבלת חיזורים
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• להיות הורים זה לשמוע - אבא, אמא...
    ותחושה נפלאה זורמת לה פנימה.
    להיות הורים זה משרה מלאה, בלי שביתות,
    בלי תוספות שכר.
    זה שהחום לא יורד הלב נצבט ונשבר.
    להיות הורים זה להתחיל ילדות שנייה עם בובות, פילים
    ודובים מקסימים.
    זה תמיד לקוות שהלילה, נוני לא ירטיב.
    לדעת, ששלנו הכי טוב מכככולם
    ולאהוב את הקטנטנים שלנו הכי בעולם :-)

• וואאווו, אני אומרת מלא לא לבעלי... ולכן אני יכולה להבין למה בעלך אומר לפעמים "לא"...לפעמים פשוט לא בא! ולהיפך תרגישי הכי טוב בעולם שהוא אמיתי איתך ואומר לך כשלא בא לו... היית מעדיפה שהוא יעשה איתך סקס כי לא נעים לו להגיד "לא"....
    אני דווקא רואה בזה משהו מאוד אמיתי וקרוב בקשר.

תנסי לחשוב על זה ככה...וגם לך מותר להגיד "לא" אם לא בא לך... זה מה שכיף בנישואין וחברות אמת....

All you need is love....
  • אני חושבת שיש תקופות בחיים של יותר עייפות, ילדים, עבודה ....
    היו לי הרה פעמים שאמרתי לא והוא רצה כל הזמן והרבה פעמים נכנעתי וברור שנהנתי!
    ויש תקופות שהוא לא ממש רוצה ובאמת בהתחלה כמוך זה קצת פגע- עייף מאוד מהעבודה או שקוע בדברים אחרים.
    אם זה ממש היה חשוב לי באותה תקופה הייתי עושה שינוי לגמרי, מעוררת אותו בדרכים ונותנת לו לרצות ואז לפעמים עוצרת לפעמים לא וזה היה מטריף אותו.

ושתביני גם אנחנו כבר יחד שנים, הוא הגבר הראשון ששכבתי איתו ( למרות שהיו לי חוויות מיניות לפניו ) ויש לנו סקס מעולה, בתדירות מצויינת ( בכל זאת 2 ילדים והוא בקושי בבית )

צריך לדעת לשמר ולא לנסות לחפש פרשנויות אחרות...

בהצלחה
  • אני רואה שזה טבעי שהוא אומר לא
    וגם לך מותר להגיד לא
    את האמת אף פעם בעלי לא אמר לי לא וגם אני את יודעת למה? כי עם הזמן תבינו אחד את השני בלי מילים אני יודעת מתי בעלי בא לו וגם הוא
    אני מרגישה מתיי הוא עייף ולא מבקשת אפילו וגם הוא לא מבקש כשרואה שאני עייפה או לא יכולה
    לא רואה בזה משהוא פוגע אם אמר לך "לא בא לי" תנסי לבקש בזמן הנכון
    [/url
  • האמת שעכשיו בעלי שומע ממני הרבה לא. גם ההריון די מוריד לי את החשק וגם הכאבי גב לא ממש עוזרים להנות מכל העיניין.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • תקשיבי, בעלך נורמאלי, את קצת לא...
    אני לא יודעת מה להגיד לך חוץ מלנסות להיגמל. תודי, את מכורה לס ק ס!!!
    זאת התמכרות שהיא לא נוראה, אבל אם זה פוגע בך, ובעתיד יהיה יותר קשה לעשות את זה הרבה, אז את צריכה לטפל בזה ואני לא יודעת איך...בהצלחה
  • טוב אני גם כמון בחורה מאוד מינית שאוהבת סקס....
    וגאה שכך
  • טוטילה, למה את אומרת לה דברים כאלה?
    התמכרות לסקס היא מחלה ואנשים שחולים בה באמת לא מסוגלים לתפקד או לעשות כל דבר אחר ובוודאי שלא שומרים את עצמם לאדם אחד. זה כמו להגיד בצחוק למישהו שהוא "מפגר".

את בסדר גמור, זו לא מחלה ולא נעליים. את אוהבת את בעלך, את נמשכת אליו ובא לך סקס- אין דבר יותר בריא ורצוי מזה. אבל.. אין דבר טבעי יותר גם מעייפות לפעמים.
    אני נורא מסכימה עם FOFA- בשלב כלשהו אתם תבינו אחד את השני גם בלי שתצטרכו להגיד במילים "כן" או "לא". אל תעלבי ממנו וכמו שבנות אמרו כאן, תנסי למצוא דרכים לפתות אותו גם כשלא בא לו.
    אני לא הייתי נוקטת בשיטה של להגיד לו "לא", אם בא לך להגיד "כן". זו לא תחרות.
  • אני יכולה להבין אותך, שאת אוהבת סקס, כי גם אני מאוד אוהבת אבל אני גם יודעת להגיד "לא" כשלא בא לי..כי יש לי המון קטעים שממש לא בראש שלי לעשות סקס.

זה דינאמיקה של בני זוג, נכון שזה קצת פוגע כשהוא אומר "מתי שבא לי יש לי", אז גם אם את רוצה סקס, תני לו ליזום, תני לו להיות הגבר(הם מתים על זה...) ולחזר אחרייך..בסופו של דבר את תעשי איתו סקס כן? אבל שהוא יתחיל איתך בשביל ההרגשה הטובה שלך...
    אני בטוחה שהוא מאוד נהנה מזה שאת אוהבת סקס, איזה גבר לא? אבל תני לו גם לגלות בעצמו שהוא גם אוהב סקס איתך, שירדוף..זה לא יזיק.
    חוץ מזה, קחי בחשבון שלפעמים עייפים ובאמת לא בא...במיוחד לגברים שבשבילם זה "תיק" רציני כל פעם שעושים סקס לגרום לנו להנות בדרכים שונות ומשונות, אז תדעי שגם להם לפעמים אין כח...עדיף שיעשה כשיש לו כח והוא מוכן להשקיע
  • טוב, אז ככה:
    לגבי זה שאת אוהבת סקס ונהנת מחיי מין עם בעלך, זה מעולה ונורמלי ומאוד חיובי
  • נראה לי שלא הסברתי את עצמי טוב...
    אני לא חושבת שבעלך "משחק" איתך...לפעמים באמת לא רוצים, זה נורמאלי, לשאלתך, כן זה נורמאלי!!!-כשאומרים "לא" אז זה באמת "לא". לידיעתך, לא כל הגברים רוצים לקיים יחסים כל יום וגם לא כל יומיים!!! יצאתי והכרתי הרבה גברים והיו לי הרבה חברים ואף פעם לא קיימנו יחסים כל יום או יומיים!!!
    הבעייה היא שאת צריכה לדעת להתמודד עם זה, ובגלל זה אמרתי שאת "מכורה", לא אמרתי חולה...לדעת להבין שזה לא בגללך, אלא בגללו
    גבר שלא רוצה סקס כל יום, לא אומר שהוא לא אוהב אותך. ואת אומרת שהכל בסדר בינכם ויש אהבה גדולה, אז זה אומר הכל...

החלק השני של להיות זמינה או לא ולשחק אותה לא רוצה (כמו שבנות כתבו לך)...לשיקולך.

מקווה שלא נפגעת ממני, רצית לדעת ואני מספרת לך מנסיוני...
  • תודה לכולן על כל התשובות.

אני אספר לכן על התדירות, אתן ממש תצחקו עלי. זה לפחות פעם ביום.....

אבל אני יכולה לרצות ברגע שהוא הגיע הביתה, הוא יגיד לי לא, ואז אחרי שעתיים אנחנו כן נשכב ונהנה.

שירהה- אני באמת משתדלת לגרם לו להנות מאד ממה שיש לו בבית... ובד"כ מצליחה..... אבל קניות באפרודיטה- זה התפקיד שלו.....

matov- אני כן אומרת לו שזה פוגע, אבל הוא אומר לי- מה לעשות, אני לא תמיד תמיד רוצה....

מירית- תודה על ההזדהות
  • SS: נשמע לי ממה שאת כותבת שאת משתמשת בסקס כדרך לקבל גילויי אהבה ואינטימיות... סקס זה נהדר, אבל זה לא בא במקום חיבוקים ומילות אהבה וגעגועים.

אנחנו עושים סקס כמעט כל יום, וקורה שבעלי אומר שהוא עייף ואפשר מחר. אז אני אומרת לו למה לא גם וגם?
  • את פשוט בחורה מינית מאוד. גם אני כזאת וההבדל המשמעותי בין גבר לאישה שאצלהם הם צריכים שהאיבר שלהם יתופעל וזה לא תמיד קורה גם כשהם רוצים. חשוב שיהיה בן זוג שנהנה מינית עם נשים מיניות . אבל יש סיכוי טוב שתמיד תהיא יותר מינית . פשוט כי אצלנו הנשים זה יותר פשוט. מה שכן כיוון ואני יותר מינית אז כשהארוע קורה חשוב לי להרגיש בארוע שהוא הגבר ואני האישה אפילו אם אני יותר יוזמת התחלות ממנו. חוץ מזה יש לך לבידו גדול שזה גם מתנה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה