לא רוצה להתחיל טיפולים!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףף בנות אני כבר שנה מנסה להיכנס להריון ואני לא מצליחהה..

נמאס לייי... ויש לי דילוגים בין מחזור למחזור 50 יום משהו כזה .. זה נע כל פעם..

ואומרים שבמצב כזה יכול להיות שאין לי ביוץ .. וצריך טיפולים לזה..

אופ אני רוצה תינוקיי
5 תגובות
עמוד 1
  • סליחה אבל מי אמר לך את הבולשיט הזה????

מבלי להבין בכל הטיפולים ומעניות דעתי לא נראה לי שצריך להתחיל טיפולים בגלל המרחקים של המחזור אולי תשתמשי בביוצית או שתתייעצי עם רופא בקשר לזה ולא ליפול לייאוש תהיי חזקה !

• זה שאת מקבלת מחזור פעם ב50 יום לא אומר שאין ביוץ....
    מחזור מראה כי דווקא היה ביוץ! הבעיה היא שאצלך הוא מגיע בהפרשים גדולים ויש הרבה דרכים לטפל בזה...
    הלכת לרופא???
    הייתי קודם כל מתחילה בזה...כך גם יוכלו לעזור לך ולבדוק מתי הביוץ...

All you need is love....
  • דווקא יש ביוץ כי יש מחזור..אין מה לעשות, זה דרך הטבע.
    תיעזרי בערכות ביוץ וכמובן תלכי לרופא, לדעתי הטיפול היחיד שאולי את הצריכה, ואני מדגישה אולי, זה להסדיר את המחזור, זה הכל...

בהצלחה!
  • יצא לי לשמוע לא מעט על בנות עם מחזורים ארוכים מאוד שנכנסו להריון
    וגם לא אחרי המון זמן

כמו שהבנות המליצו תלכי לרופא כדי להבין מתי הביוץ, או להשתמש בערכות ביוץ

ובכל מקרה שיהיה המון בהצלחה
    אל תתייאשי...זה תמיד קל ליפול להרגשה לא טובה,
    תאמיני שיהיה בסדר
    מחזיקה לך אצבעות שיסתדר במהרה

• היי
    עשית בדיקות כלשהן?
    בניגוד למה שנאמר פה זה שאת מקבלת מחזור לא מעיד בהכרך על ביוץ.
    לי יש שחלות פוליציסטיות ז"א שהגוף שלי מייצר יותר מביצית אחת ובגלל זה כמעט אף פעם אין לי ביוץ כי הביציות לא מסוגלות להתפתח (בגלל שיש כל כך הרבה)
    אבל מחזור אני כמעט כל חודש מקבלת.
    תלכי לרופא הנשים שלך שיעשה לך פרופיל הורמונלי ואולטראסאונד בזמן הביוץ המשוער כך שתדע מה מצבך .

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה