חזרתי אחרי הפוגה גדולה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!
    לקחתי הפסקה גדולה מהפורום ובכלל מהלחץ של להכנס להיריון...
    אל תיקחו את זה אישית (הרי אני לא מכירה אף אחת מכן אישית ) אבל הרגשתי שאני יותר מידי לחוצה מכל העיניין אז החלטתי להפסיק לחשב ולספור ולבדוק ולהשתין על מקלות וחלק מזה היה גם להפסיק להכנס כל יום לפורום...
    אז קודם כל נחמד לי לחזור
    דבר שני, רציתי לדעת מה אתן חושבות על ערכת הביוץ ביוצית?
    יש לי כוחות מחודשים אז החלטתי לבדוק את הביוץ בצורה שעוד לא בדקתי...
    בתקופה האחרונה המחזור שלי איחר לי בשבועיים (מה שיצר אצלי תקווה -> אכזבה -> שוב תקווה -> שוב אכזבה -> ...) אז חשבתי להתחיל לבדוק מהיום ה-27 אך סתם ניסיתי את הבדיקה ביום ה-19 וראיתי שני פסים ברורים וחזקים!
    אז המשכתי לבדוק והיו שני פסים גם ביום ה-20 ומהיום ה-21 זה התחיל לרדת (אחד כהה ואחד בהיר)
    כמובן שכל הזמן הזה שכבנו
    מה אתן אומרות? היה ביוץ או להמשיך לשכב עם הבעלול??
    (סליחה על האורך.......)
5 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב לך.
    כמו שכתוב בערכה מהרגע שמופיעים שני פסי צריך לקיים כל יום או יום כן יום לא על מנת לכסות הכל.
    בגדול כאשר הפסים נעלמים הביצית משתחררת לכן צריך להמשיך כמה ימים.
    לי הערכה עזרה מאוד ובזכותה נכנסתי להריון.
  • תמשיכי עוד יומיים שלושה - גם בשביל ההנאה...

בהצלחה
  • אני צריכה יומיים שלושה אחרי הפסים הכהים?!

• לא יכול להזיק למשיך לקיים יחסים.. חח
  • את צודקת!
    פשוט יש ימים שבעלי חוזר מהעבודה ב11 בלילה (מ8 בבוקר...) ואין לו כוח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה