הטוב הרע והלא נורא!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

13 תגובות
עמוד 1
  • הטוב

אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!
  • עדי
  • עדידה-
    הטוב והלא נורא שלך שימחו אותי..

• הטוב- שאני יומים בחופש עם הבובה שליייייי
    עוד יותר טוב-שהסופ"ש כבר פה....
    הרע- ברוך השם הכל בסדר (טפו טפו)

• מקפיצה לעוד בנות
  • הטוב- ירין
  • בוקר טוב וגשום...
    הטוב: העבודה החדשה. אני ממש מרוצה...
    עוד טוב: הילדים שלי, טפו טפו טפו, שרק יהיו בריאים!
    עוד טוב: הגשם. ממש 'מפלס גאווה לאומי'...

הרע: הלך לנו הדוד החשמלי!!! וזה רע! מאד!!!
    עוד רע: הלך המפזר חום במקלחת...
    בקיצור: הוצאות לא צפויות ולא מתוכננות...
    ועוד משו: הלך הדוד. טוב. אבל למה בשם ה', הוא היה צריך להקפיץ את הפקק בכל הבית, הטלויזיה בדיוק הייתה דלוקה, נכבתה, והלכה לה האפשרות לראות בסוג שידור מסוים, שהיה מובנה בפנים??????? ועכשיו צריך להזמין טכנאי לטלויזיה... עוד הוצאה לא מתוכננת... אווווף!!!!!!!!

הלא נורא: די!!!!!! נמאס לי ונשבר לי!!!!!!!! והעוזרת חוזרת לעבודה רק בעוד שבוע!!!!
    כוסאממממ..............................
    שרון.
    ושתהיה שבת שלום. אני מכינה חמין.
  • הטוב - אני ובעלול יצאנו אתמול קצת לבית קפ
    עוד טוב - להב אמא של שבת היום
    עוד טוב - אני אפנק אתכן עוד מעט בתמונות
    עוד טוב - אנחנו מתכננים בשיא הרצינות מעבר לצפון - אני פשוט מפנטזת שזה יצא לפועל, אפילו הסתכלתי על דירות חחחחח
    מממממממממממש שטוב -ניקיתי את הבית בשלישי ויש לי זמן לעשות.... כלום!!!
    הרע - מי שהמציא את החוק הארור החדש הזה שאין יותר התחייבויות בחברות הסלולר. מי שנתן לבעלי את התפקיד של מנהל שימור לקוחות בסלקום. וכל הלקוחות שהחליטו לנצל את החוק ישר על השבוע הראשון וגורמים לבעלי לחזור כל יום ב23:00 בלילה

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • לי יש רק טוב, יאללא?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה