מחפשת תשובות ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לרב ,
    אני מאוד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות ,
    חליתי כמו כל עם ישראל בשפעת ,ושבאתי לעשות צילום ריאות עשו לי לפני זה בדיקת הריון וככה גיליתי שאני בהריון , זה היה ביום ראשון .
    למחרת ביום שני הלכתי לעשות בדיקת דם והתוצאה עמדה על בטא 85 ז"א שבוע 5 ובמקביל גם הלכתי לרופא נשים. כי גם דיממתי , אז עשיתי אחרי יומים ביום רביעי שוב בדיקת דם והתוצאה היתה בטא 99 . אמרו לי שזה לא טוב. אני מנסה לקבל תשובות מהרופא אבל לא מצליחה מה לא טוב , למה זה לא טוב ? מה עושים עכשיו ?
    בקיצור מאוד מבולבלת ומחפשת תשובות.

לחוצה ...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

עליית בתא תקינה היא כזו שיש הכפלה של הערכים כל יומיים. במקרה שלך לא הייתה עלייה כזו, ולכן הרופא שלך אמר שזה לא טוב. מצטרפת לכך העובדה כי היה דימוום.
    הוא התכוון לכך שמדובר ככל הנראה בהריון לא תקין, וייתכן כי את עוברת הפלה.
    אולם, חשוב לציין כי למרות שרוב הסיכויים שזה כך, הרי שהכל יכול להיות ועדיין לא ניתן לשלול סופית הריון שמתפתח.

לכן, ממליץ להמשיך לעקוב אחרי רמות הבתא, ויחד עם הרופא שלך להחליט מה עושים בהתאם לתוצאות המעקב.

בברכה,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה