היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום בנות, הייתי מאוד רוצה לקבל את עזרתכם בנוגע למשהו מאז הלידה המחזור שלי נהייה פתאום סדיר והכל היה בסדר אבל יש לי שאלה שאולי תוכלו לעזור לי איתה רציתי לדעת ממתי בדיוק מתחילים לספור כי ב1\1 התחילו לי דימומים רק בניגוב (סליחה על התיאור) פעם הרבה ופעם קצת ורק ב10 התחיל ממש הדימום שגם כבר יצא החוצה מהגוף אז ממתי בעצם אני מתחילה לספור מה-1 או מה-10מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי..............
ועוד משהו קטן האם מישהי מכן יודעת אם יש סיכוי שיהיה ביוץ בזמן המחזור כי קרה לי דבר נורא מוזר כשבוע וחצי בערך מסיום המחזור בזמן
5 תגובות
עמוד 1
בבקשה תעזרו לי ז ה חשוב
[
בנוגע לספירה - אין לי מושג אבל דימום עדין - הפרשות ורודות כמו שאת מתארת יכולות לקרות בביוץ. גם דימום יכול לקרות בביוץ.
בהצלחה
תודה רבה אני מאוד אשמח אם מישהי תוכל לעזור לי בקשר לספירה אני הרבה בפורום וזאת רק הפעם השנייה שאני פונה אליכן זה נחמד שיש מקום כזה שאפשר לפנ ות אליו ולקבל תמיכה עזרה ועידוד.......
[
נראה לי שסופרים מהיום הראשון למחזור גם אם זה דימום חלש. הבנתי שהמחזור סדיר אז כל כמה זמן את מקבלת? אני יודעת שאפשר לספוך הפוך, ז"א מהיום שסיימת אחורה ואז לדעת מתי לקיים יחסים. לי תמיד הציעו בערך שבוע אחרי המחזור להתחיל לקיים יום כן יום לא עד קבלת המחזור, זה "אימון" טוב .. חח
אם סופרים מהיום הראשון אז אני כבר באיחור של יומיים ואם לא אז אני צריכה לקבל רק ב10 טוב אני מקווה שהחודש זה זה ואוכל לבשר לכם בשורות בכל מקרה תודה ואשמח לקבל עוד תגובות ...........